Hóember Mintás Télies Karácsonyi Ablakdekoráció Karácsonyra, 14 db-os
Hóember Mintás Télies Karácsonyi Ablakdekoráció Karácsonyra, 14 db-os

Hóember Mintás Télies Karácsonyi Ablakdekoráció - 14 db-os

Raktáron!

1 690.- Ft

Gyönyörű karácsonyi ablakdekoráció a Te ablakodra is! Rendkívül egyszerű vele dolgozni, így hamar élvezheted a mesés végeredményt. A gyerekek egyszerűen imádják!

Hóember Mintás Télies Karácsonyi Ablakdekoráció Karácsonyra, 14 db-os

Az a boldog karácsonyi feeling

„Let it snow, let it snow, let it snow!” Bizonyára Te is ismered Sammy Cahn és Jule Styne dalát. Ha eddig nem tudtad, kiktől jött ez a zene ismét új dolgot tanultál. Előbbi a szövegíró, utóbbi a dalszerző volt. :)

Maga a hóesés legalább annyira kellemes látványt nyújt, mint amennyire jól esik a fülünknek ez a dal. A kettő együtt egy jó tea társaságában, egy hintaszékben ülve, miközben lobog a tűz a kandallóban… Na, az a nem semmi.

Rengeteg előkészület vár ránk addig

De ne rohanjunk ennyire előre, hiszen a karácsonyi csodáig még rengeteg dolgunk van, így a menü megtervezése, az ajándékok megvásárlása és mondjuk a karácsonyfa feldíszítése. Persze odáig még hátra van a mikulás dekoráció, téli dekoráció, az ajándék és még rengeteg minden.

Egy zseniális ünnepi kiegészítő

A nagy készülődés közepette néha ki-kipillantunk a házból, és ekkor rájöhetünk: Egy hóember mintás karácsonyi ablakdekoráció igazán feldobná unalmas nyílászárónkat.

Miért pont hóember?

A hóember a karácsonyi időszak egyik legemblematikusabb figurája. Rengeteg dekoráció ihletője, és egy fantasztikus baráti, családi, közösségi program végeredménye.

Léte tulajdonképpen tökéletesen alátámasztja a következő idézetet: „Nem a végcél a fontos, hanem az út.”

Az út, bizony, hiszen a hóemberépítés közben szerzett tapasztalatok és a közös élmények alkalmasak arra, hogy összekovácsolják a társaságot, hogy a együtt gyönyörködhessetek a végeredményben.

Hogyan használjuk, mire ragasztjuk?

Az biztos, hogy egyszerűbb, mint felépíteni egy hóembert. A legszebb az egészben viszont, hogy legalább annyira látványos.

A bejárati ajtó üvegfelülete – kívülről

Fogadd a kedves ablakdekoráció látványával vendégeidet, és biztos lehetsz abban, hogy értékelni fogják a gesztust. Ami viszont a legfontosabb; amikor az adventi időszakban hazatérsz otthonodba, Te is örömmel fogod nyugtázni, hogy már közel van a karácsony.

Vitrinek, üveges bútorok, tükrök

A hóember mintás téli ablakdekoráció nem kizárólag a nyílászárók valamelyikén alkalmazható! Borítsd ünnepi hangulatba a lakás bútorait. Teremtsd meg az ünnepi hangulatot! A hóember mintás ablakdekoráció karácsonyra lett kitalálva, és arra, hogy a világ tudtára add; itt bizony komoly ünnepi készülődés folyik. Ráadásul, ha kinézel az üvegen, Te is boldogan nyugtázhatod majd, hogy mindent megtettél a karácsonyi hangulatért.

Ablakdíszek karácsonyra, egész pontosan 14 darab

Az ablak dekoráció beszerzése mindig problémás. Hogy miért? Mert a csomagokban sokszor csak egy-egy darab karácsonyi ablakdekoráció található. Most azonban szerencséd van, hiszen ebben a csomagban 14 darabot találsz. Nem rossz, ugye?

Tükörre és ablakra tapadó dekoráció. A rögzítéshez ragasztó nem szükséges.

Anyaga: vinil. Az ív mérete: 45 cm x 30 cm.

14 db ablakdekoráció/csomag.

Cikkszám: a241916

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Hóember Mintás Télies Karácsonyi Ablakdekoráció - 14 db-os, oszd meg a barátaiddal is:

0