Jelmez ötletekJelmez fiúknakJelmez lányoknak

Karácsonykor azért nem csak az ünnepi asztalra kell koncentrálni, hanem magára az otthonod dekorációjára is! Ezekkel a csodálatos karácsonyi lakás dekorációkkal egy igazán varázslatos helyszínt teremthetsz, Szenteste és karácsony alkalmával az otthonodban!

Kínálatunkban szerepel karácsonyi ablakdekoráció, számos ajtódekoráció és faldíszlet karácsonyi mintázattal. Hiszen úgy teljes a karácsony, ha minden fehérbe borul és hó fedi a tájat!

De bármennyire szeretnéd, ma már nem mindig jellemző erre az időszakra a hóesés, így sajnos fehér karácsonyunk sem mindig lehet. A régi karácsonyok élménye nem marad el, ha valódi hó hiányában műhó kerül a fára.

A hóspray pedig feldobja az ünnepi helyszín dekorációját! Egyszerűen csak fújd az ablakra vagy az ajtóra a havas hatás elérése érdekében, de a karácsonyfa ágait is szépen lefújhatod vele. Most már ki sem kell lépned otthonról, a karácsonyi dekorációdhoz a műhó és hóspray megrendelhető az Ünnepek Áruháza Party Kellékek webshopban és pár nap múlva már kopogtat is csomagunkkal a postás az ajtódon!

10 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...