NyárLánybúcsúNyerj!

Szeretnél egy igazán őrületes, forró hangulatú születésnapi bulit, és ennek meg is adnád a módját? A Hawaii party dekor lufi segítségével meg is valósíthatod! A színes, hawaii hangulatú lufi kiváló partikellék az igazán fergeteges bulihoz.

Készen állsz?

Hawaii party dekor lufi egy különleges dekoráció

Ki ne álmodna arról, hogy a forró tengerparton bulizhasson a születésnapján a legjobb barátaival? Ha azonban ez nem is adatik meg egészen, még elhozhatjátok a tengerparti hangulatot az ünnepelt számára egy fergetegesen megszervezett hawaii partival. Ennek legfőbb eleme a megfelelő parti dekoráció kiválasztása.

A parti kellékek nagyon sokat hozzátesznek a buli hangulatához, hiszen a jól megválasztott lufidekor mellett könnyen belefeledkezik az ember a témába.

A különleges, színes mintás héliumos fólia lufi nem csak a beltéri bulikat dobja fel, de egy kerti parti díszleteként is remekül mutat - főleg, ha még az étel is Hawaii-stílusú! A lufi dekoráció megrendelésekor vedd figyelembe, hogy a fólialufikat már héliummal töltve szállítjuk ki. A felfújt lufik a hőmérséklettől függően 2-4 napig is elállhatnak anélkül, hogy ereszteni kezdenének. Fontos azonban, hogy szélsőséges időjárási viszonyoknak (pl. jégeső, fagy, erős szél) ne tedd ki a léggömböket.

Tartós, minőségi anyagok a felhőtlen bulihoz

A kiváló minőségű nyomtatási technika eredményeként a lufi mintája egy napsütéses kerti parti alkalmával sem fog megfakulni, erős, ragasztott szélei pedig nem engedik kiszökni a héliumot. Könnyen felfújható, gyorsan zárható szájának köszönhetően pedig egyszerűen rögzítheted, ezáltal valóban egyedi partidekort készíthetsz.

Szalaggal vagy műanyag pálcára tűzve is átadható – mindkettőn remekül mutat majd. Ez a remek partykellék azonban nem csak bulikon, díszletként állja meg a helyét, de ajándék mellé is kreatív ötlet. A hawaii party dekor lufi remek kísérője lehet születésnapi vagy leánybúcsús ajándékoknak is!

9 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...