LánybúcsúEsküvőBallagás

Fogadjunk, hogy Halloween partira készülsz! Hogy honnan tudjuk? Abból, hogy ezt olvasod! :) Szervezheted te az összejövetelt, vagy mehetsz más bulijába, a legfontosabb dolog mindkettőnél ugyanaz: a hozzád illő jelmez. Mert ugyan mit ér egy ilyen mulatság halloweeni maszkok és ruha nélkül?!

Halloween jelmez nőknek? Kezdjük az elején...

Miért is öltözünk be?

A halloween ősi kelta hagyományokból alakult ki. Eredetileg az angolszász országokban ünnepelték, később terjedt el Amerikában, majd napjainkra az egész világot meghódította. Az eredeti kelta hiedelem szerint október 31-én éjjel a holtak szellemei visszatérnek az élők közé és beléjük költözhetnek. Ennek megakadályozására, a szellemek távoltartására találták ki, hogy mindenféle rémisztő maskarába bújnak, ezzel ugyanis összezavarják a szellemeket. A halloween ruhák így megtévesztik a hívatlan holtakat.

Egészítsd ki!

A megfelelő halloween jelmez nőknek manapság már mit sem ér egy rémisztő halloween smink nélkül. Így még félelmetesebb, ijesztőbb és ne felejtsük el, élethűbb is lesz az összhatás. Ha halloween ötletek után kutakodsz, hidd el, a legjobb helyen jársz! Olyan arcfestékekkel és műsebekkel vagyunk felszerelve, hogy egyik ámulatból a másikba esel. A halloweeni kiegészítőkről már nem is beszélve.

Jelmez vásárlás

A nálunk található kosztümöket egytől egyig megtudod vásárolni, ami véleményünk szerint sokkal jobb, mint a kölcsönzés. Így ugyanis nagyon okosan, egyből többször is felhasználhatod azokat. (És valljuk be a mások által már viselt jelmezek nem mindig a legjobb szagúak.)

Akik vásárolnak maguknak, azoknak februárra például nem lesz gondjuk, mert máris megvannak a farsangi jelmezek felnőtteknek. A csajos részlegünk az egyik legjobb. A halloween női jelmezek közül számtalan variációból választhatsz.

Lehetsz halott apáca, zombi kalóz, szexi vámpír, ördög, boszorkány, de akár csontváz is. Kutatásaink alapján idén az egyik favorit halloween jelmez nőknek a halott menyasszony lesz. Igyekezz, nehogy lemaradj róla.

Ugye te is láttad ezt a Tim Burton mesét? Ha nem, feltétlenül nézd meg a közeljövőben! Szuperül ráhangol majd az ünnepre.

10 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...