Szülinapi zsúrHalloween dekorációEsküvő

Ezek a gyümölcs party kellékek egy szempillantás alatt a kertbe és a lakásba költöztetik a nyarat. Az ananászos, flamingós, dinnyés és neon kollekciók mellett tutira mindenki party hangulatba kerül.

Képes felvidítani egy papírtányér?

 

Mérget vennénk rá, hogy igen. És ugyanerre képes bármelyik nyári hangulatot idéző asztaldekoráció lufi, és füzér is. Hogy miért? Mert mindegyik a legszebb és legaktívabb évszakot idézi, amikor: késő estig gyönyörködünk a tájban, nagyokat sétálunk, kifekszünk napozni, befutunk a tengerbe, csobbanunk a tóba, ráfekszünk egy matracra a medencében.

Amikor grillezünk, vagy ülünk a tűz mellett egy koktéllal vagy üdcsivel a kezünkben.

Azok a klassz nyári bulik

…és az a hangulat! Amikor összejön a család és a barátok, hogy szülinapozzatok, kertipartizzatok egyet. Hangulatos zene, grillezett ételek, sütik, gyümölcsök, hideg italok, hangos srácok, nyári asztaldíszek, mindenkinek névre szóló műanyag pohár vagy színes papírpohár.

A legjobb az egészben, hogy ezeket a feledhetetlen bulikat bármikor átélheted. Persze nyáron a legjobb, de ha éppen télen szeretnél hangulatos summer party-t rendezni, miért ne tehetnéd meg? Az ananászos gyümölcs dekorációk egy pillanat alatt trópusi hangulatot hoznak a szobába. Csak csavard fel a fűtést, és kezdődhet is a karibi buli!

Dinnyés gyümölcs party kellékek

Az élénk, piros húsú görögdinnye a fecskékkel együtt hozza el a nyarat. Amint megjelenik, biztosra vehetjük, hogy plusz helyet kell felszabadítani a hűtőben. És habár tudjuk, hogy a dinnye besorolása szerint zöldségként kell kezelnünk, nincs az a gyümölcssaláta, amelyikből kihagynánk. Főleg egy forró nyári napon. Ezért az ananászos gyümölcs party kellékek mellett ez az egyik legjobb, nyári hangulatot teremtő „gyümölcsös” kollekciónk.

Nyáresti neonfények

Hogy mi az egyik legjobb a nyári estékben? Az elhúzódó esti séták, amikor még sötétedés után is annyira klassz idő van, hogy beszélgetés mellett el lehet nyalni egy fagyit. Ezt a kellemes, szabad érzést adja vissza a flamingó, unikornis és fagyi mintás szalvéta, pohár és tányér. Az est varázsát, az élénk várost, amiben neonfényes reklámtáblák, és nyitvatartást hirdető feliratok hívnak ínycsiklandó finomságokra.

3 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...