LánybúcsúEsküvőBallagás

Milyen egy igazi Gru Minions party?

Az animációs filmek világát teljesen meghódították a kis, sárga lények! Nem lehet már senki igazán menő az oviban a minionok ismerete nélkül. Ami pedig a gyerekbulikat illeti, a születésnapi dekoráció csak akkor sikeres, ha visszaköszönnek kedvenc karaktereik.

Születésnapi dekoráció gyerekeknek – a Gru szellemében

Ha bulit szervezel a gyerkőcöknek, fordíts különösen nagy gondot a szülinapi dekoráció összeállítására. Nehéz dolgod lesz, de ne aggódj, mi segítünk! Szülinapi kellékek széles választéka várja, hogy kiválogasd a gyermeked ízléséhez leginkább illő darabokat. Töltsd fel a házat lufikkal, szalagokkal és színes dekorációval, aztán indulhat is a buli!

Saját gyermeke születésnapját minden szülő a lehető legtökéletesebbre szeretné varázsolni, ami nem mindig könnyű feladat. Egy minions party viszont egészen biztos siker az ovis barátok körében, hiszen ki ne ismerné a minyonok és a vezérük kalandjait?!

A szülinapi parti kellékek között sokféle látványos minion lufi és az animációs film karaktereihez köthető dekoráció vár. Válogass kedvedre, és tedd felejthetetlenné ezt a napot minden kis meghívott számára!

Ünnepelj a minyonok körében!

Tarts lépést gyermekek igényeivel, és örvendeztesd meg az ünnepeltet egy igazán különleges szülinapi partival. Nyűgözd le őt, és kis barátait a minionok világával, élvezd a buli minden pillanatát, és megláthatod, hogy a gyermeki örömnél nincs is meghatóbb. Engedd, hogy ezek a kis sárga mosolygós lények vigyék a hátukon a parti hangulatát, és hogy minden arcra mosolyt csaljanak:)

17 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...