Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Esküvői dekoráció - füzér, függődísz és minden, mi szem-szájnak ingere!

A házasságkötés egy fontos, és megismételhetetlen esemény nem csak a pár, de a családjaik számára is. Éppen ezért mindenki igyekszik tökéleteset alkotni a nagy napra. Te tudod már, milyen díszleteket, dekorációt szeretnél az esküvőd napjára?

A dekorációs kellékek esküvőre történő kiválasztása nagy munka, és hatalmas felelősség. Tudtad, hogy a dekorációnak stílusában passzolnia kell a menyasszony ruhájához is? Te készen állsz erre a kihívásra? Van számodra néhány ötletünk!

Dekorációk esküvőre

Akár templomi vagy szabadtéri szertartást szeretnétek, a dekorációk már itt is nagy szerepet játszanak. Az esküvő volumenétől függően szerezzetek be kisebb-nagyobb díszeket a padsorok széleire vagy a vendégek székeire, legalább azon a folyosón, ahol a menyasszony fog bevonulni. A virágcsokrok, a fehér szalagok és tüll, valamint a gyöngyök a legjobb dekorációk esküvőre.

A szertartás után

Az esküvő nem ér véget a szertartással, sőt! Utána kezdődik az igazi kihívás a szervezők számára: a lakodalom. Ezen az ünnepségen rendszerint legalább kétszer annyi embernek kell helyet, ételt-italt és szórakozást nyújtani, mint a szertartáson. Ehhez pedig elengedhetetlen a jó hangulat, amit a megfelelő dekorációs kellékek segítségével érhettek el. Szükség lesz majd ültetőkártyákra, illetve az asztaldíszek is szépen mutatnak – csak maradjon hely a tányéroknak!

Amit a legjobban lehet díszíteni, az a tánctér és a vendégek feje feletti terület, valamint a helyszín bejárata. Ezekre tökéletes esküvői dekoráció a függődísz: legyen az papírból vagy műanyagból, selyemből vagy virágokból. Ez a partykellék lehet egybefüggő, vastag szalag szöveggel, vagy sok kis lógó dísszel ellátott füzér. A lényeg, hogy stílusában passzoljon a dekoráció többi elemével.

Nézz szét nálunk, és segítünk az esküvői dekoráció kiválasztásában, a helyszín díszítésében!

15 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...