Karácsonyi DekorációJátékokKarácsonyi Ajándék

Pár szó a Valentin-nap kialakulásáról

Február 14., Bálint és Valentin napja. Ez az ünnep a XX. század végén terjedt el az angolszász országokban. Magyarországon az 1990-es évek végétől kezdtük ünnepelni. Ezen a napon a szerelmesek ajándékokkal kedveskednek egymásnak. Ki nagyobbal, ki kissebbel. A szerelmes üzenet, virág és lufi küldés hamar meghonosodott nálunk is. Napjainkban, ebben az időszakban az ember lépten-nyomon Valentin napi díszek sokaságába botlik.

Szerelem a középpontban

Most, hogy tisztáztuk a Valentin napi dekoráció miértjét, nézzük is meg mivel tudnánk különlegessé tenni. Mi azt valljuk, ha az ember szerelmes, minden napja ünnep. Nem feltétlenül kell megvárni a szerelmesek napját, vagy csak azon az egy adott napon biztosítani párunkat imádatunkról.  A nálunk kapható szerelmes szivecskék nem csak Valentin-napra, hanem akár házassági évfordulóra, vagy csak a mindennapi kedvesség részeként is felhasználhatók.

Egy szivecskés dekoráció bármikor, bárhol jól mutat. Ez egy vérbeli szerelmes bolt, hiszen nem csak dekorációs elemeket, hanem kedves, vicces ajándékokat, cuki lufikat is vásárolhatsz itt. Ha neked is a szív alakú dekoráció minden vágyad, akkor az ablakmatricán át, a szivecskés függő dekoron keresztül, a szerelmes lampionig bármit megtalálsz.

Valentin napi dekoráció – a tökéletes este

Na, de térjünk csak vissza a szerelmesek ünnepéhez! Tegyük fel, hogy a párod még dolgozik. Tökéletes az időzítés, hogy valami különlegességgel kedveskedj neki mire hazaér. Gyorsan fusd át a listádat, hogy nehogy lemaradjon valami!

Egy kis segítség, avagy Valentin napi diy ötletek:

  • szív alakú csokis brownie, természetesen vanília fagyival
  • behűtött pezsgő
  • romantikus zene
  • szív alakú dekor
  • szexi fehérnemű (például ehető bugyi)
  • egy apró ajándék

Ha ezzel megvagy, akkor nagyot nem tudsz hibázni. Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy felejthetetlen estének néztek elébe. A felsoroltak közül a mi asztalunk természetesen a Valentin napi dekoráció és az apró ajándék. Viszont megsúgunk egy titkot, van cukor tangánk is.

20 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...