Szülinapi luficsokorCsodamamiBallagás 2020

Ó, azok a gyerekpartik! Nos, igen, gyerekkorunkból megannyi jó kis emléket őrzünk a mindenféle édességet befalós és ma már eléggé idiótának tűnő zenékkel kombinált zsúrokról, szülőként pedig pontosan tudjuk, hogy alapvetően az őrület egyik forrásai lehetnek az ilyen mulatságok. Mégis szívesen szervezzük őket, hiszen mi is voltunk gyerekek, másfelől pedig mégis csak azt szeretnénk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat azon a napon, ami teljesen róluk szól.

Felnőtt szülinapi party
Felnőtt szülinapi party

Viszont minden évben eljön az a nap is, amikor a gyerekeket egy kicsit mégis csak elhelyezzük nagymamánál és nagypapánál, majd összejövünk a barátokkal és alaposan megünnepeljük, hogy még egy évvel közelebb vagyunk a véghez, és még egy évvel távolabb kerülünk azoktól az örömöktől, amelyeket gyerekeink éppen nagy erőkkel élnek meg, hogy aztán felháborodott tinikké váljanak. Szóval nekünk is van szülinapunk!

Az Ünnepek Áruházában beszerezhetsz mindent ami szükséges lehet egy ütős felnőtt szülinapi parti „lebonyolításához”, úgyhogy ne aggódj és ami a legfontosabb, ne rohanj az első szupermarketbe, ahol viszonylag olcsón vehetsz egy rakás szemetet, ami többnyire már akkor sem használható, amikor még a polcon van.

Találsz itt mindenféle partedliket, pólókat, táblákat, bögréket és mindenféle kelléket az aktuálisan kiemelendő számmal (30, 40, 50), de feljebb is licitálhatsz (60, 70, 80, 90!).

Annyiféle kiegészítő található webshop kínálatában, hogy komoly feladat most akár csak néhányat is kiemelni közülük, hiszen mi alapján is vegyünk elő egyet-egyet, s hagyjunk megemlítés nélkül másokat?

Szülinapi szemüveg - 40-es
Boldog Születésnapot!

Nézzük csak, mit találunk, ha a 40-es számról van szó, s szomorúan intenénk búcsút a 30-as éveknek, de kissé azért örömködve azon, hogy 10 nyarunk lesz még az 50-ig! Találsz nyakba akasztható 40-es feles poharakat, hasonló felirattal rendelkező szívószálakat, evőeszközöket, vicces kalapokat, elrettentő szemüvegeket, szülinapi nyakkendőt, hawaii nyakfüzéreket, kerti díszzászlócskákat, sebességkorlátozó táblára hajazó kitűzőket és még más 40 -féle izgalmas eszeveszettséget.

Ha aktuális a helyzet, akkor ne húzd az időt! Irány az Ünnepek Áruháza, vagyis az internet!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!