Fekete Charleston Női Jelmez és Fejdísz, M-es
Fekete Charleston Női Jelmez és Fejdísz, M-es

Fekete 1920-as Évekbeli Charleston Női Jelmez és Fejdísz, M-es

elfogyott

11 490.- Ft

Hello, 20-as évek! A charleston női jelmez pont egy cseppnyit kihívó, mégis elegáns darab, amellyel a Gatsby party vagy a farsangi mulatság főhőse lehetsz.

MÉRETVÁLASZTÉK

Fekete Charleston Női Jelmez és Fejdísz, M-es

Oh, a Charleston! Oh, azok a 20-as évek!

Az 1920-as évek elképesztően fontos szerepet játszanak az amerikai kultúrában. Felemelő jólét uralkodott az USA-ban. A szesztilalmat már eltörölték, épült az Empire State Building, az utcákon egyre több autót láthattak és a tőzsde csak úgy szárnyalt – 1929-ig.

Ebben az időszakban jelent meg egy – a mai szemmel - igen fura mozgáselemekből álló tánc, amely aztán a korszak egyik jelképévé lépett elő. Hatalmas kéz és lábmozdulatok, széles vigyor, az évtized divatja és jellegzetes zene; ez a CHARLESTON!

Szóval ez egy swing ruha?

Ezzel a tánccal és főként a kor divatelemeivel sokak fejében összemosódik a swing stílus, ami csak részben helytálló. A swing egy zenei irányzat, ahol valóban hasonló ruhákat viseltek, mint a charleston táncos videókban, így minimális csúsztatással mondhatjuk azt, hogy az itt látható ruha akár egy Swing Jelmez is lehet.

A szett jellemzői

A jelmez tartalmaz egy fekete rojtos ruhát, amely hip-hop valódi stílusikonná varázsol. Pántos darabról beszélünk, amelynek cipzár van a hátán, így könnyű lesz belebújni, és a lehetőségekhez mérten nagyfokú kényelmet garantál. Természetesen a tollas fejdísz is része a csomagnak: a korra jellemző gyöngyös, fekete tollas pánt valósággal megkoronázza a jelmezt és viselőjét.

Mikor, hol és mivel?

A Charleston Női jelmez egy igencsak kifinomult szett, amelynek viselője biztosan hatalmas feltűnést kelt majd a farsangi vagy Halloween-i partyn.

Farsang idején egyértelmű: választasz hozzá egy toll boát és egy – divatos, flitteres - cigaretta szipkát oldalunkról, és meg is vagy. Természetesen, ha inkább más 20 as évek fejdísz tetszik, oldalunkon több különböző színben is találsz.

Halloween-kor azonban más a helyzet. Vásárlóink előszeretettel tesznek a kosárba kiváló, bőrbarát arcfestékeket, hogy így dobják fel a szettet. Elvégre egy zombi gatsby jelmez nem hétköznapi látvány.

Más farsangi jelmez ötletek az Ünnepek Áruházán

Rengeteg csodálatos maskara található webshopunkban, amelyekkel valóságos tündöklést érhetsz el. A Charleston Női Jelmez azonban egy olyan darab, amiben talán még a Nagy Gatsby is elhívna egy táncra.

Az 1920-as évek divat ikon ruhája! Nagyszerű választás mely bármilyen partin megállja a helyét.

A jelmez tartalma: a fekete rojtos ruha. A ruha pántos, és a hátánál cipzáras! A jelmez további kiegészítője egy fekete tollas gyöngyös fejdísz.

Méretét tekintve: M-es. (mellbőség: 94-98 cm; derékbőség: 75-77 cm; csípőméret: 100-104 cm).

Anyaga: műszál.

Cikkszám: y33451m

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Fekete 1920-as Évekbeli Charleston Női Jelmez és Fejdísz, M-es, oszd meg a barátaiddal is:

0