Karácsonyi DekorációJátékokKarácsonyi Ajándék

Ma már bizony nincs kommunikáció emotikonok nélkül. Sőt, le mernénk fogadni, hogy több kedvenced is van a különböző szmájli jelek között, amik nélkül el sem tudnád képzelni az üzeneteidet! Miért pont a bulidból maradnának ki a legjobb emojik?

Kell egy jó alaptéma? Legyen emoji hangulatjelek parti!

Ha úgy érzed, már órák óta válogatsz a parti kellékek között, mégsem találod azt, amit szívesen viszontlátnál a bulidon, akkor most mutatunk neked valami igazán egyedit. A smile jelek azonnal levesznek majd a lábadról téged és a vendégeidet is!

Kacsints, mosolyogj vagy nevess úgy, hogy a könnyed is kicsordul!

Egy jó hangulatú szülinapi party alapja a humor. Ahhoz pedig, hogy ezt garantáltan biztosíthasd a saját bulidon, keresve sem találhatnál jobb megoldást, mint az emoji hangulatjelek. Legyen szó akár gyerekzsúrról, akár felnőttbuliról, lehet szülinap, diploma, vagy lánybúcsú a téma, az emodzsi mindig jó alapötlet, hiszen mindenki ismeri! Kinti és beltéri bulira egyaránt hangulatos.

Az emodzsiknak köszönhetően szavak nélkül is megértjük egymást, hiszen a mosoly, a kacsintás (vagy akár a kaki:D) univerzális nyelven szólnak. Éppen ezért ez akkor is jó buli alaptéma az emoji hangulatjelek parti, ha nemzetközi társaságot vársz, ha a csapatban akadnak, akik angolul, németül vagy éppen szíriusziul beszélnek. Nem kell senkinek kimaradnia a hangulatból!

Ha még fokoznád a hangulatot, elhelyezhetsz a térben különböző párnákat, ihattok befőttesüveg poharakból vagy mókás bögrékből is. A lényeg, hogy egyetlen pontról se hiányozzon egy megfelelő emodzsi!

Vicces fotók emlékbe

A szmájli jelek nem csak a hangulatot dobják fel, de tökéletes alapanyagul szolgálnak mókás fotók elkészítéséhez is. Pózoljatok cool arcos poharakkal, sírva röhögős lufikkal, unikornis szivárvány kaki párnákkal vagy kacagó bögrékkel és készítsétek el életetek legemlékezetesebb fotóit a barátaiddal! Amikor évek múlva előveszitek, biztosan mindig eszetekbe fog jutni, milyen jó hangulatban telt a születésnap!

10 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...