Halloween DekorációSzülinapi luficsokorLánybúcsú

Édes, erotikus pillanatok. Prémium cukor női és férfi fehérneműk (tanga, melltartó), melyek a lánybúcsú, legénybúcsú és az erotikus esték abszolút kedvencei.

Ehető szexi fehérnemű?

Miért ne?

Nos, elsőre elég furcsa lehet, hogy egy partybolt ehető fehérnemű felé kacsingat, de az az igazság, hogy lánybúcsú nincs e-nélkül a nagyon vicces, egyeseket zavarba ejtő ajándék nélkül. Tökéletes választás a leendő arának, vagy akár Valentin napon a kedvesünknek.

Ebben a kategóriában az ehető bugyi az egyik legnépszerűbb termék, de persze nem feledkezünk el azokról sem, akiknek az ehető tanga a fontosabb.

Valentin napi ötletek

Ha úgy éreznétek ti is, mint mi, hogy szeretnétek minden ünnepen egy kicsit többet adni, mint legutóbb, akkor jó helyen jártok. Valentin napra is tökéletes választás lehet szerelmünknek egy ehető bugyi, vagy egy ehető cukorka melltartó a hölgyeknek. Bizony, jól gondoljátok, a cukor bugyi már férfiaknak is készül, így akár egymásnak is vehetitek ezt a kis édességet, oda-vissza.

Ha szexi lánybúcsú, akkor cukorbugyi

Bizony ám! Szeretjük persze a már jól megszokott fakanalat, mosogatószivacsot is, de valljuk be, ha esetleg Ti lennétek menyasszonyok, nem örülnétek jobban, egy új, modern, divatos ajándéknak, amelyet kettesben tudtok felhasználni? Mi igen. Arról nem is beszélve, hogy nagyon vicces lehet már az átadás is.

Szerintünk minden nap érdemes pezsegni kicsit, hogy a mindennapok ne váljanak szürkévé, unalmassá. Ennek érdekében érdemes ilyen aprósággal meglepni barátnőnket, vagy épp egy menyasszonykát.

Kinek? Fiúknak vagy lányoknak?

A válasz egyszerű! Mindenkinek! Hiszen, most már nem csak a csajok részesülhetnek abban a kegyben, hogy ehető bugyi lesz a csomagoló papír alatt, hanem a fiúk is megkaphatják egy mókás szülinapon ajándékként, vagy egy átmulatott legénybúcsún azért, hogy az esküvőt követően meglephesse feleségét. Bárhogy is történik, szinte biztosan állítjuk, hogy akárki kapja, nem marad adós egy mosollyal, hálás lesz érte.

Mindenképpen nézzetek körül a többi szexi ajándékért, mivel nem tudhatjátok, mi mindenbe futhattok bele, ami még érdekes lehet a számotokra. Legyen szó legény, vagy lánybúcsúról, szülinapról, vagy csak egy egyszerű kerti partyról, ahol szívesen hoznátok zavarba az ajándékotokkal a házigazdát!

2 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!