Jelmez ötletekJelmez fiúknakJelmez lányoknak

A világ összes csemetéje ajándék

A gyerekek igazából csodából készülnek, némi szeretettel megfűszerezve, és egy hatalmas szivárvány a mosolyuk. Van annál szebb, amikor kisbaba érkezik a családba? Nem hinném. Viszont, ha már érkezik, az nem csak a szülőknek hatalmas öröm, hanem bizony a család összes tagjának, ide értve a keresztszülőket is, hiszen ők lesznek még nagyon sokat jelen a baba életében.

A várandós anyukák olykor könnyebben, máskor kissé nehézkesebben, de veszik az akadályokat, és a terhesség nem kívánatos részében is remekül helyt állnak. Éppen ezért ünnepeljük őket, amikor csak lehet. Ha babaváró buli keretében ünneplünk, akkor a babaváró ajándék kismamáknak szinte már evidens, mivel igazán megérdemlik. De, hogy egyedi babaváró ajándék ötletek jussanak az eszedbe, abban talán mi lehetünk segítségedre! Lehet például egy különleges figyelmesség, egyedi baba ajándék még a terhesség elején egy kismama kitűző, amellyel hónapról hónapra nyomon tudja követni az anyuka egy-egy fotó kíséretében, hogy mennyit nőtt a baba, jelölve éppen melyik hónapban tartanak. Egyedi, ötletes ajándék, elrejtve egy édes kis ajándéktasak legmélyén, biztosan sikert arat majd!

Mi az, amit egy ilyen buli keretein belül az Édesanya kaphat?

Adható sokféle babaváró ajándék kismamáknak, de azért nem baj, ha rejtőzik az ajándék csomagolás mélyén egy tiara is, amely azt jelzi, hogy nemsokára Anya lesz. A babaváró ajándék kismamáknak ne csak a pelenka tortából álljon, vagy a sok rugdalózóból, hanem nyugodtan adjunk valami személyeset is, ami esetleg a szülés előtt igazi kincs lehet a számára. A legjobb valamilyen kényeztető csomag, vagy páros program a férjjel, esetleg egy kis énidő. Ránk van bízva, mivel kedveskedünk Neki, a lényeg, hogy az ajándék babaszületésre ne csak a babáról, hanem mindkettőjükről szóljon!

Ha boldog a mama, boldog a baba is!

Örök igazság, hogy ha az anyuka örül, boldognak érzi magát és kiegyensúlyozott, akkor a baba is ilyen lesz. Éppen ezért a legfontosabb teendőnk, hogy a várandós kismamánkat a lehető legtöbbször lássuk mosolyogni. Ehhez pedig egy kis megértésre, türelemre, érdekes, de pihentető programokra, és ha ő igényli, akkor saját, nyugodtan eltöltött időre van csak szükség.

Ha még ezen is túl szeretnénk tenni, akkor ne habozzunk, lepjük meg finom, kényeztető és ötletes ajándékokkal.

És minek örül legjobban egy kismama? Igen, bizony! Kuponoknak, amelyekben segítségre kap ígéretet akkor, amikor már nem lesz ideje azon tűnődni, ma épp mit felejtett el a sok teendő miatt! Legyetek kreatívak és engedjétek el a képzelőerőtöket, vagy kérdezzetek minket, és szívesen segítünk!

9 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...