Fekete Cigaretta Tartó
Fekete Cigaretta Tartó

Cigaretta Tartó - Fekete

Raktáron!

850.- Ft

A cigaretta tartó, másnéven szipka, a rég múlt idők filmjeiből lehet ismerős, amint a hollywoodi filmcsillagok lehengerlő eleganciával tartják a kezükben. Napjainkra a 20-as évek stílusikonjává vált, így ha ennek a kornak a megszállottja vagy, neked sem hiányozhat otthonról egy dögös szipka!

Fekete Cigaretta Tartó

A cigaretta tartó története

A cigitartó napjainkban nem jelent mást, mint egy, a ‘20-as éveket meghatározó kelléket, holott a maga korában rendkívül nagy szerephez jutott ez a hosszú, kecses cigaretta pálca.

Ahhoz, hogy megértsd miért is vált a maga korában annyira meghatározóvá a nők körében, érdemes visszamenni az időben még további néhány évtizedet, amikor a nők körében a dohányzás korántsem volt megszokott. Sőt! Nem csak a hölgyek maradtak ki belőle, hanem bizony a szegények is, így hamar a gazdagság, és az anyagi jólét kinyilvánítását is jelentette, ha valakinek a kezében cigaretta füstölgött.

A 19. század első felében még komoly negatív jelzőkkel bélyegezték meg a dohányzó nőket, ami többnyire kitartott egészen az 1920-as évekig, ám ekkor nagyot fordult a világ. Ebben az időszakban komoly küzdelmek folytak a nők egyenjogúságának kivívásáért, amibe beletartozott a nők dohányzáshoz való joga is. Olyannyira sikeres volt a megmozdulás, hogy a cigaretta, végül a női csábítás egyik alap eszközévé vált. A csúnya vastag és barna dohánytermékek azonban nem mutattak jól a kecses női kezekben, így szükség volt egy tartóeszközre, ami illet a hölgyek kifinomultságához.

A ‘20-as évek Hollywood-jának szimbóluma

A cigitartó elterjedéséhez a filmipar erősen hozzájárult azzal, hogy szinte alig készült olyan film, ahol ne jelent volna meg egy jómódú hölgy kezében. De nem csak a filmek, hanem kifejezetten erről szóló szakkönyvek is segítettek a tehetős nőknek, hogy miként is illik dohányozni. Ha napjainkban valaki szeretné megidézni a ‘20-as évek hangulatát egy halloweeni vagy egy farsangi bulin (esetleg csak úgy, magában), akkor egyértelmű, hogy kell egy cigarettatartó pálca, mert e nélkül nem lehet teljes a kosztüm. Segítségével te is pillanatok alatt Hollywood üdvöskéje lehetsz, különösebb energiabefektetés nélkül.

Milyen alkalomra lehet jó a cigaretta pálca?

Ha múltat idéző tematikájú buliba mész, akkor a cigi tartó nem maradhat otthon! Segítségével te is sikkes és elegáns lehetsz, akárcsak a régmúlt idők gazdag dívái. Ügyelj, hogy kecsesen tartsd, és mozdulataid mind végig finomak, és légiesek legyenek. Így nemcsak a régi vágású, hanem a modern férfiak tekintete is megakad majd rajtad a buliban. A cigaretta tartó akkor is jól jöhet, ha tematikus lánybúcsút terveztek. Ha nincs is mindenkinek a ‘20-as évekre emlékeztető charleston ruhája, még akkor is egyértelmű lesz a kosztümötök, ha ott van a kezetekben a cigi tartó.

Cigarettatartó pálca ajándékba

Van olyan ismerősöd, aki láncdohányos? Tudjuk, hogy ez árt az egészségének és nem is szeretnénk propagálni ezt a rossz szokást, de ha már ilyen erősen kötődik a cigihez, akkor hódoljon a szenvedélyének stílusosan. Kitűnő ajándék születésnapra vagy névnapra azoknak, akik a dohányzás megszállottjai.

Ez a cigaretta tartó időtálló

A régi cigarettatartók különféle anyagokból készültek, és nem bírták sokáig a nikotint. A modern cigitartó azonban műanyagból van, így könnyedén elmosható és időtálló darab. Hosszuk a kecses női kezekhez igazodva 30 centiméter, fekete színben kapható, így bármilyen színű ruhát is viselsz, egészen biztosan illik majd hozzá.

Ha pedig hiányzik még valami a szerelésedből, akkor nézz körül webshopunkban, mert rengeteg kelléket megtalálhatsz nálunk, legyen szó bármilyen alkalomról.

Mérete: 30 cm.

Cikkszám: y384

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Hosszú, fekete női cigaretta tartó - aki dohányzik, tegye stílusosan, oszd meg a barátaiddal is:

0

További termékek a Jelmezkellékek, kiegészítők kategóriában