Mikulás jelmezekSzülinapi party felnőtteknekSzülinapi luficsokor

A cicafül minden kétséget kizáróan elengedhetetlen eleme a kislányok farsangjának, vagy a Halloween bulinak. Nincs is jelmezbál anélkül, hogy valaki a macska jelmez mellett döntsön a csoportban vagy osztályban, ehhez pedig bizony szükséges elem a cicafül és egyéb macskás kellékek.

Cicás jelmez, egeres jelmez - két örökzöld Jolly Joker

Minden évben van legalább 2 nap, ami próbára teszi az anyukák és egyéb családtagok kreativitását: a farsang és a Halloween. Idén milyen jelmezkiegészítő szükséges ahhoz, hogy a csemeténk egy napra más bőrébe bújhasson? És egyáltalán minek öltözzön? Ilyen esetekben talán legkevésbé stresszes megoldás a macska vagy egér jelmez, ugyanis ehhez könnyen elérhetőek a különféle szükséges jelmez kiegészítők. Lássuk csak mire is lesz szükség!

A tökéletes cica jelmez feltételei a legszükségesebb cica kellékek, mint például a macskafül hajpánt vagy a szemceruzával rajzolt bajuszka, de természetesen a határ itt is a csillagos ég. Ha ki akarod egészíteni a macska jelmezt karmocskákkal, farkincával, vagy esetleg pihe-puha cicabundával: csak rajtad áll, hogy mennyire kidolgozott a gyerek jelmeze.

Az egér jelmez egyszerűen kivitelezhető, hiszen csak erre a Mickey, vagy Minnie egér fül hajpántra van szükséged, hogy egyértelmű legyen, kit is testesít meg a gyermeked. A kantáros nadrág, a túlméretezett cipő és a vékony egér farkinca pedig már csak a hab a tortán!

Ki mondta, hogy beöltözni csak farsangkor lehet?! - Induljon a beöltözős buli!

Ha megtetszett gyermekednek a jelmez (márpedig biztos, hogy élvezni fogja!) nem kell, hogy a maskara és a jelmez kiegészítők a szekrényben pihenjenek egy évig. Engedd szabadjára a benned élő gyermeki lelket, és szervezz beöltözős bulit, hadd villogjon a macskafül hajpánt és a Minnie egér fül a farsangi időszakon kívül is! Mert a beöltözés jó móka kicsiknek és nagyoknak egyaránt. :)

8 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...