NyárLánybúcsúNyerj!

Szívet melengető díszek és kellékek egy aranyos kis ünnephez. Bízunk abban, hogy webáruházunk névnapi dekoráció kínálata elnyeri a Te tetszésedet is.

Névnapok a nagyvilágban és Magyarországon

Nem mindenhol, de a világ jelentős részén a szülinapok mellett a névnapot is szokás megünnepelni. Ilyenkor nem történik más, mint egy adott naptári naphoz tartozó keresztnevet viselő emberkét a családja és barátai megköszöntik. Ahogyan Te is sejthetted, a névnapok igen nagy hányada a szentek egyházi ünnepnapján alapul.

Mi, magyarok hagyományosan felköszöntjük a családtagjainkat és ismerőseinket névnapjuk alkalmából. Sőt, többen meg is ajándékozzák őket, azonban általában kevésbé hangsúlyos ünnep, mint a születésnap.

Rajtunk kívül több kelet-európai országban, így Romániában, Szlovákiában és Csehországban is ünneplik. Lengyelországban például hasonlóan hangsúlyos ünnep, mint a szülinap.

A Baltikum egyes országaiban is meghatározó, viszont nyugaton, például Franciaországban és Hollandiában egyáltalán nem ünneplik.

Mivel készülhetünk névnapra?

Ahogyan fent is olvashattuk, ez az ünnep kevésbé hangsúlyos, mint a születésnap. Ez névnapi dekoráció kínálatunkon is megmutatkozik, de kétségbeesésre semmi ok: névnapi lufik és több party kellék is rendelkezésre áll. Sőt, ha lefelé görgetsz, talán olyan portékákat is találsz, melyekre nem is gondolnál!

Boldog Névnapot lufi a kedves névnaposnak

Hamisítatlan lufi webshop vagyunk, így nálunk ez is fellelhető! Két féle színvilágú, 25 darabos névnapi lufi válogatásunk van készleten. Szerethető léggömbök, melyekkel öröm dekorálni.

A névnapi dekoráció krémje

Mondanánk, hogy dekorációs kellékek hada áll a rendelkezésedre, de ez túlzás lenne. DE a főbb típusokból találsz nálunk névnapi kiadást:

  • van itt névnapi banner (azaz dekoratív ünneplő felirat)
  • spirális függő dekor két típusban
  • csákó
  • ééééés a méltán népszerű kitűző is

Az Ünnepelt imádni fogja, és nagyra értékeli majd mindet.

Névnapi poharak – igazi kuriózumok!

Mivel igazi dekor bolt vagyunk, a különlegességekkel sem állunk hadilábon. Lehet, hogy nem ezekkel kívánnánk például boldog névnapot gyerekeknek, de egy felnőttnek tutira életre szóló ajándékok lesznek.

Két típus közül válogathatsz:

  • Whiskey-s pohár
  • Feles pohár

Nos, éljen a névnapos. Isten éltesse!

2 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...