Arany Fekete Számozható Szülinapi Parti Kitűző
Arany Fekete Számozható Szülinapi Parti Kitűző

Arany Fekete Számozható Szülinapi Parti Kitűző

Raktáron!

950.- Ft

Teremts egyedülálló élményt az ünnepeltnek! A számozható szülinapi kitűző remek plusz adalék lesz ehhez. Gyönyörű, egyedi színek és minták tudatják majd mindenkivel, hogy „It’s my Birthday”! Na és persze azt is, hogy hányadik. Nem izgi?

Egy kis sztorizás tőlünk Neked

Annyira szeretjük az effajta születésnapi ötleteket, és oly közel állnak hozzánk a számos jelvények, hogy az hihetetlen. Egy idő után azonban észrevettük, hogy a kínálatunkból hiányoznak a nem kerek szülinapok. Sőt, nem csak mi vettük észre, hanem a partyzni vágyó barátaink – azaz vásárlóink – is. Az egyik beszállítónknál végül szembejött velünk az itt látható számozható szülinapi kitűző, és többé nem kellett szembenéznünk ezzel a problémával.

1-től 99-ig bármelyik szülinapra!

Tehát innentől kezdve nincs is más dolgod, minthogy leszedd a kitűzőhöz kapott aprócska tábláról az aprócska számokat és a hozzá illő angol utótagot, és indulhat a móka! A móka azon része, hogy feltedd a szülinaposra, aki ettől csúcsszuperül fogja érezni magát. Jó üzlet, nemde?

Ráadásul gyönyörű designnal

Igazi design ikon – ehhez kétség sem fér. Nem elég, hogy a gyártó odaírta felülre az „It’s my” alulra pedig a „Birthday” szavakat, még mesésen is néz ki.* A körülötte lévő, fodros arany szalag igazi minőségérzetet sugall, gyönyörűen kontúrozza a fekete kitűzőt. Már önmagában egyedi ajándék.

*Az It’s my Birthday jelentése: Ez a szülinapom!

Néhány vevői vélemény, ha még nem lennél biztos a vásárlásban

Marci

A számozható szülinapi kitűző ötlete a barátnőm 21. szülinapjánál merült fel. Az azelőtti évben 20-as sebességkorlátozó jelvényt kapott, idén sem akartam csalódást okozni neki. Ez a black-gold kombináció ráadásul sokkal jobban bejött neki, ezért fekete vállszalag is került a kosárba. Ha szülinapi buli ötletek után kezdek kutatni, mindig felmegyek a honlapotokra. :)

Zsuzsi

Egy szülinap kapcsán ültünk össze a lányokkal. Felmerültek fényképes ajándék ötletek, így fotós kiegészítőket kerestünk, amikor ráakadtunk erre a jelvényre. Pont kapóra jött, mert 17-es számú kitűzőt nem igazán kapni máshol. Jól választottunk, mert tökéletesen ment a barátnőnk ruhájához. Mit is mondhatnék? Igazi boszik vagyunk.

Rendelés és szállítás

A kitűző rendelés sosem volt még ilyen egyszerű. Persze az Ünnepek Áruháza kínálatában kreatív ajándékok tömkelege és szülinapi dekoráció ötletek egész tárháza található meg. Nézz körül bátran!

Hogy mért egyszerű?

Mert miután választottál fizetési és szállítási módot, néhány napon belül ott a csomag. Ha hétköznap délelőtt rendelsz, rendszerint másnapra már megkapod. Ez már valami, nemde?

Cikkszám: a399399

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Arany Fekete Számozható Szülinapi Parti Kitűző, oszd meg a barátaiddal is:

0