Szülinapi zsúrHalloween dekorációEsküvő

Neked mikor jut eszedbe először az angyalszárny? Az esztendő során sok-sok ünnep követi egymást, és mindegyikről eszünkbe jut valami. Lehet ez egy kép, egy tárgy és néhány szép emlék.

A karácsony jellegzetességei az angyalok, a gyönyörű karácsonyfák, ajándékdobozok és a csillogó gömbök. Ezeket a csodás lényeket általában fehér ruhában, csillogó hajjal, glóriával és mesés szárnyakkal ábrázolják.

Angyalkáink érdekessége, hogy bár leginkább a szeretet ünnepén találkozunk velük, megjelennek a beöltözős partikon is. Halloweenkor inkább a vadabb típus köszön vissza ránk, farsangkor pedig az igazi, szende angyalka. Az angyal jelmez népszerűségét egyértelműen az angyalszárny adja. Miért övezi ekkora csodálat és népszerűség? Mert különös, természetfeletti jelenség hatását keltik a gyönyörű tollak és az élethű elrendezés.

 

Most megmutatjuk angyalszárny és pillangó szárny kínálatunkat. Tarts velünk!

Neked már csak egy mesés angyal szárny kell ahhoz, hogy felemelkedj. Ezen az oldalon máshol nem létező választékot találsz a kisebb, szolidabb kiegészítőktől kezdve a nagy fehér darabokon át a fekete angyalszárnyakig. Inkább a virágról virágra szálló lepkék könnyedsége, kedvessége illik hozzád? Nincs akadály, lehetsz az is! Több színben kínálunk pillangó szárnyakat. Válassz magadnak egyet.

Ismerős az érzés, mikor megérkezel az összejövetelre, és mindenki rád figyel?

Ha igen, a gyönyörű angyal szárnyak tutira megduplázzák az élményt. A farsangi, karácsonyi vagy halloweeni buli királynője lehetsz pillanatok alatt. Nincs más teendőd, mint feltenni a hátadra, elővenni a legszebb mosolyod, és élvezni a tollas angyalszárny jelmez okozta tündöklést. Csak el ne szállj! 

Sokoldalú kiegészítőről beszélünk, mert tökéletes választás elegánsabb ruhadarabokhoz éppúgy, mint a szexisebb példányokhoz. Ez nagyon jó hír számodra, hiszen a szolid karácsonyi ünnepségen is magadra öltheted, de előkaphatod halloween idején is.

Ha a vadabb stílust kedveled, a fekete angyalszárny vagy a pillangószárny lesz a választásod, melyek extra feltűnést biztosítanak. Vigyázat! A férfiak le sem tudják majd venni rólad a szemüket.

Az angyalok fürtjeit mindig csillogó fehér-, ezüst- vagy aranyszínű frizuraként képzeljük el. Ha Te is ilyen ragyogó hajkoronát szeretnél, kattints paróka kategóriánkra.

Glóriára is szükséged lehet. A fejdíszek, glóriák menüpontban teljessé teheted angyal jelmezed.

A család aprócska hercegnője számára is tudunk megfelelő alternatívát! Kisebb méretű termékeink az Ő angyalka jelmezét is tökéletessé teszik.

Ha gondot okoz, hogy kínálatunkból melyik illene a leginkább a szettedhez, gyere el az Ünnepek Áruháza Mintaboltjába, ahol akár fel is próbálhatod angyalszárny és pillangó szárny jelmezeinket. Eladóink nagyon szívesen segítenek meghozni a legjobb döntést.

Inkább otthonról vásárolnál? Tedd a kosárba a termékeket, válassz fizetési-, és kiszállítási módot, majd néhány napon belül a kezedben is lesz a csomag! Remekül állna a barátnőidnek is az angyalszárny jelmez?

Rendelj 10.000 Ft felett, és a kiszállítás költségét teljes egészében átvállaljuk.

8 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...