Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Boros ajándékok férfiaknak és nőknek

A boros ajándékok sosem mennek ki a divatból, mi pedig plusz egy okot adunk arra, hogy a legközelebbi alkalommal ilyennel lepd meg felnőtt barátod, családtagod. Akár férfinak, akár nőnek szeretnél örömet okozni, itt megtalálod a legjobb meglepetéseket:)

A boros ajándék is lehet személyes

Egy finom bor képes szebbé tenni a társasági eseményeket. Nincs is annál jobb, mint amikor összejönnek a borbarátok, és egy kellemes hűs ital mellett megbeszélik a hét eseményeit. Ahogy a hétköznapokra, úgy a különleges ünnepekre is az egyik legstílusosabb ital, így a boros ajándékok igencsak kedveltek.

Ha pedig stílusról beszélünk, miért ne szabhatnád személyre ezt a különleges meglepetést? Választhatsz például személyes borcímkét, vagy jó ötlet egy óriás borospohár is, ami üzenetet hordoz magán. Ha pedig a vicces ajándékok megszállottja vagy, akkor a kávés-borospohár lesz a kedvenced.

Itt a legjobb ajándék férfiaknak

Biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbb borkedvelő férfi ügyel a részletekre, ha kedvenc italáról van szó. A jó borok mellett sokan kedvelik a stílusos kiegészítőket is, mint például egy dizájnos borosüveg tartó, vagy egy érdekes formájú dugóhúzó. Miért ne lephetnéd meg őt valamelyikkel, hogy az ünnep még különlegesebb legyen?

Ha a maximumra törekszel

A borozós estéken a hangulatot ti adjátok, a jó borról a pincészetek gondoskodnak, azonban a bor zamata már tőled is függ! Ha te is a tökéletességre törekszel, mindenképp szerezz be egy borhőmérő eszközt, amivel garantálhatod az ital maximális ízélményét. Ha pedig ismersz olyat, aki hasonlóan precíz, akkor már meg is találtad az ajándék ötletek között a legjobbat! A kellemes fényeket pedig nyugodtan a dugóhúzó formájú gyertyákra bízhatod, amik ráadásul rendkívül esztétikusak is:)

Egészségetekre!

4 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...