Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Ez itt az ajándék anyukáknak szekció, ahol minden olyan meglepetést megtalálsz, amivel elmondhatod Neki, mennyire szereted! És hát valljuk be, bőven van okod rá, hiszen amit az anyukák nap, mint nap letesznek az asztalra, az azért nem semmi.


Mi magunk sem tudjuk igazán addig a pillanatig, amíg szülők nem leszünk, hogy hány dolgot képes kézben tartani egy anya.
Hiszen egyszerre vezet háztartást, nevel gyereket (és férjet) és dolgozik a munkahelyén, hogy csak a legfontosabb dolgokat említsük. Kézben tartja a családot, naphosszat azon fáradozik, hogy az összes családtag a lehető legszuperebb napot zárja aznap is.

Minden évben május első vasárnapján tartjuk az Anyák napját. Ilyenkor emlékezünk meg áldozatos munkájukról. Aztán persze megünnepeljük a szülinapjukat, névnapjukat és karácsonyra sem felejtjük el megajándékozni őket. Pontosan a felsorolt ünnepekre találtuk ki ezeket a szuper ajándék ötleteket anyukáknak.

Nézzük csak, mik a legjobb ajándékok anyának

  1. Mondd el kítűzővel, hogy mennyire szereted! A legjobb Anya feliratúból egyből két fajtát is találsz.
  2. Nagyon jó ajándék anyukáknak a vállszalag, vagy az ajándéktábla Utóbbira egy hosszabb, kedves szöveg is került, érdemes elolvasnod.
  3. A borkedvelő édesanyáknak mindenképpen a boros címkéket ajánljuk. Bármilyen borra egy pillanat alatt felragaszthatóak.
  4. A bögréről sokan azt gondolhatják, hogy elcsépelt, pedig ezt aztán biztosan nap, mint nap használni fogja. És ki fog róla eszébe jutni? Hát persze, hogy Te! :)
  5. Szuper ajándék anyukáknak még az asztali dísz lufiból, de a legmenőbbek természetesen az ajándék csomagjaink, melyből egyből 3 féléből is választhatsz. Vitathatatlanul ezek a legmeghatóbb ajándékok anyukáknak.

Reméljük sikerült segítenünk a legjobb ajándékot kiválasztani édesanyádnak.

Éljenek az Anyák, éljenek a Gyerekek! :)

18 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...