Kedvező árakBallagásSzülinapi luficsokor
A BigyóShop beköltözött az Ünnepek Áruházába
Mr. Bigyó beköltözött az Ünnepek Áruházába

2018. 07. 01-én egy új időszak köszönt be Mr. Bigyó életébe.  Ugyan egy korszak lezárult, de a változás mindig jó dolgokat hoz magával. De mit is jelent ez pontosan?

Az eddigi termékválaszték 100%-ban megmarad, meg fogsz találni minden bigyót, amit a másik oldalon szerettél. Ráadásul sokkal gyakrabban fogsz találkozni újdonságokkal, mint eddig. Szeretnénk, ha a bővülés látványos lenne és Te is elégedett lennél.

A Bigyós termékeket itt találod  

A tőletek kapott visszajelzéseknek köszönhetően mostantól regisztráció nélküli is lehetséges a vásárlás, valamint  a Facebook és a Gmail fiókoddal is tudod használni az oldalt.

A kényelmed érdekében 5 féle fizetési és 4 féle szállítási mód közül választhatsz.

Azaz már személyesen, GLS futárral, GLS csomagponton és Pick Pack Pont segítségével is eljuthat hozzád a kedvenc bigyód, így biztosan nem okoz fejtörést, hogy mikor és hol vedd át a csomagod.

Ha szeretnéd, fizethetsz személyesen a boltunkban, vagy utánvéttel, de olyan biztonságos online fizetési módok is rendelkezésedre állnak, mint a Simple, Barion és a PayPal.

Végül, de nem utolsó sorban garantáljuk neked, hogy csak és kizárólag ugyanazzal a minőséggel fogsz találkozni, amivel eddig is. Csak eredeti, megbízható beszállítóktól származó terméket vihetsz haza tőlünk.

Ha bármilyen kérdésed van a megújult környezetünkkel kapcsolatban, akkor ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, minden kérdésedre szívesen válaszolunk.

Szép napot és jó vásárlást kíván Mr. Bigyó és az Ünnepek Áruháza csapata!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...