Mosolygós Ballagási Lufi Figura
Mosolygós Ballagási Lufi Figura

Mosolygós Arc Ballagási Lufi Figura

Raktáron!

7 990.- Ft

Ennél vidámabb ballagási ajándékot elképzelni sem lehet.

Mosolygós Ballagási Lufi Figura

A búcsúzás mindig nehéz dolog. A ballagó számára pedig különösen. Hiszen egy olyan intézménytől kell búcsút venni, ami sok évig a második otthona volt. Olyan tanároktól kell elköszönni, akik a második szülei voltak sok éven keresztül. És akkor még nem is beszéltünk az osztálytársaktól, barátoktól való búcsúzásra.

Valószínű ezért van az, hogy a diákok szeme nem marad szárazon, amikor utolsó útjukra indulnak szeretett iskolájuk falain belül. De hogyan lehet örömet csempészni ebbe a hangulatba? Mondjuk egy szép idézettel:

„A búcsúzás fájdalma jelentéktelen a viszontlátás öröméhez képest.”

Charles Dickens

Vagy a másik lehetőség a vidám, mosolygós ballagó figura lufi! Ez a különleges dekoráció egy szuper kombinációja a fólia és a latex lufinak, sőt, a figura keze és lába modellező léggömbből készül.

A léggömb dekoráció nem csak megjelenésében nyeri el mindenki tetszését, de hatalmas méretének köszönhetően biztos ki fog tűnni a tömegből.  A léggömb dizájn fő alkotó eleme egy hatalmas diploma kalapos mosolygó fej, melyhez nagyszerű testet, kezet és lábat alkotunk meg. Méretét tekintve a léggömb fej: 91 cm, melyhez arányosan van igazítva a teste.

A Mosolygós Arc Ballagási Léggömb Dekorációt természetesen közel majd 2 méteres hosszú szalagra kötjük, valamint egy fekete léggömbsúllyal is ellátjuk, így a ballagó diáknak sem kell aggódni, hogy a léggömb egyszer csak elszáll mellőle.

Ennél vidámabb ballagási ajándékot elképzelni sem lehet.

Ha szívből jövő, különleges ajándékot szeretnél adni, akkor ne is keresgélj tovább!

Cikkszám: grad04kezeslabas

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Mosolygós Arc Ballagási Lufi Figura, oszd meg a barátaiddal is:

0