Mosolygós Ballagási Lufi Figura
Mosolygós Ballagási Lufi Figura

Mosolygós Arc Ballagási Lufi Figura

Raktáron!

7 490.- Ft

Ennél vidámabb ballagási ajándékot elképzelni sem lehet.

Mosolygós Ballagási Lufi Figura

A búcsúzás mindig nehéz dolog. A ballagó számára pedig különösen. Hiszen egy olyan intézménytől kell búcsút venni, ami sok évig a második otthona volt. Olyan tanároktól kell elköszönni, akik a második szülei voltak sok éven keresztül. És akkor még nem is beszéltünk az osztálytársaktól, barátoktól való búcsúzásra.

Valószínű ezért van az, hogy a diákok szeme nem marad szárazon, amikor utolsó útjukra indulnak szeretett iskolájuk falain belül. De hogyan lehet örömet csempészni ebbe a hangulatba? Mondjuk egy szép idézettel:

„A búcsúzás fájdalma jelentéktelen a viszontlátás öröméhez képest.”

Charles Dickens

Vagy a másik lehetőség a vidám, mosolygós ballagó figura lufi! Ez a különleges dekoráció egy szuper kombinációja a fólia és a latex lufinak, sőt, a figura keze és lába modellező léggömbből készül.

A léggömb dekoráció nem csak megjelenésében nyeri el mindenki tetszését, de hatalmas méretének köszönhetően biztos ki fog tűnni a tömegből.  A léggömb dizájn fő alkotó eleme egy hatalmas diploma kalapos mosolygó fej, melyhez nagyszerű testet, kezet és lábat alkotunk meg. Méretét tekintve a léggömb fej: 91 cm, melyhez arányosan van igazítva a teste.

A Mosolygós Arc Ballagási Léggömb Dekorációt természetesen közel majd 2 méteres hosszú szalagra kötjük, valamint egy fekete léggömbsúllyal is ellátjuk, így a ballagó diáknak sem kell aggódni, hogy a léggömb egyszer csak elszáll mellőle.

Ennél vidámabb ballagási ajándékot elképzelni sem lehet.

Ha szívből jövő, különleges ajándékot szeretnél adni, akkor ne is keresgélj tovább!

Cikkszám: grad04kezeslabas

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Mosolygós Arc Ballagási Lufi Figura, oszd meg a barátaiddal is:

0