Kulcskereső, 4 db-os
Bigyóshop ajánlásával
Kulcskereső, 4 db-os

Kulcskereső 4 db-os

Nem rendelhető!

13 490.- Ft
7 990.- Ft

Itt a kulcs, hol a kulcs?! Te is észrevetted már, hogy a kulcscsomód néha olyan, mintha a bújócska-világbajnokság döntőjére készülne? Az elveszett slusszkulcs, lakáskulcs, postaládakulcs megtalálására a legpraktikusabb eszköz a kulcskereső csipogó, minden notórius kulcs-elhagyó legjobb barátja!

Sajnos ez a termék már nem rendelhető :(
Válassz a Praktikus Ajándék Ötletek kategóriából egy másik terméket.

Kulcskereső, 4 db-os

„De jó lenne, ha létezne kulcskereső készülék!”

Már éppen indulnál, amikor az ajtóban észreveszed, hogy a kulcsod nincs a helyén. Meg mernél rá esküdni, hogy a kulcstartóra akasztottad, amikor tegnap hazaérkeztél, de nincs ott. Gyorsan átkutatod a kabátod zsebét, még a szennyesben landolt nadrágodban is megnézed, mégsem találod. Természetesen már elkéstél, a kulcstartó pedig szőrén-szálán eltűnt. Kívántad már azt, hogy bárcsak varázslatos módon előkerülne? A mágiához ugyan nem értünk, de azt tudjuk, hogy ilyen helyzetben nagy segítség a kulcs kereső csipogó.

Hogy működik a kulcskereső csipogó?

A működése igen egyszerű: egy általad szabályozott távirányító szerkezet fogja a varázslatot beindítani. Ha 25-30 méteren belül van az elveszett kulcs, akkor szaggatott sípolással jelez neked. Ja, és a kulcskereső lehetőleg nálad legyen, azt ne hagyd el.

A feladatod csak annyi, hogy – amikor még megvan a kulcscsomó – a 4,2 x 4,2 cm-es kulcstartót ráhelyezd, így tudod majd a keresővel aktiválni ezt az apró kis kütyüt, amikor elveszett. A távirányító is mindössze 7,5 x 7,5 cm, nem foglal nagy helyet. Ha mindig mindent elhagysz, akkor a keresőnek érdemes egy fix helyet kiszemelni, például egy darab kétoldalú ragasztó segítségével rögzíteni az ajtó mellett, nehogy azt is keresni kelljen!

A szett 4 darabból áll, az egész család kulcscsomóját felszerelheted, így amíg apa a slusszkulcsot kutatja, anya a bejárati ajtó kulcsát keresheti, de előkerülhet a kanapé mögé esett garázskulcs vagy a postaláda kulcs is. Ha notórius kulcselhagyó család vagytok, akkor meg vagytok mentve!

Ha állandóan ez a program...

Ha az egyik különös ismertetőjegyed az, hogy állandóan a kulcsodat keresed, akkor ez a kulcskereső csipogó valódi megváltás lesz számodra. Képzelj csak el egy világot, ahol nem kell hosszú perceken át kutatnod a kulcsod után a legeldugottabb helyeken. Ahelyett, hogy megint elkésnél, felforgatnád az egész otthonodat és már harmadjára húznád ki a kanapét és túrnád át a szennyest, egyszerűen csak megnyomsz egy gombot és a távirányító már jelez is. Szóval kénytelen leszel új „hobbit” találni magadnak és jól kihasználni a felszabadult idődet!

Zárcsere helyett...

Ami egy zárszerelőnek plusz bevétel, az számodra a házad előtt ácsorgás, a kocsid mellett való toporgás, rengeteg idegesség és egy költséges zárcsere. Ha nem találod meg a kulcsodat, akkor bizony szükség van szakember bevonására. Legyen szó kocsiról vagy ajtózárról, ha a kulcsod elveszik, a lényeg ugyanaz: te kinn maradsz, a zárat pedig fel kell törni. Kivéve, ha van kulcskereső készüléked.

„Mi történik, ha elhagyom a kulcsot?“

Sajnos, ha elhagyod a kulcsodat, a szerkezet sem tud feltétlenül segíteni, hiszen a hatótávolsága „csak” 25-30 méter. A jó hír viszont az, hogy ha tudod, hol volt meg utoljára és azóta merre jártál, be is járhatod a távirányítóval, akár egy kincskereső. Amennyiben nem túl forgalmas a hely, jó eséllyel visszakaphatod a kulcsaidat. Például, ha a ház előtt pakoltál, landolhatott valahol az árokban vagy lapulhat a fűben. Ugyanígy megbújhat a slusszkulcsod a bevásárlókosarad mélyén. A kulcskereső szerkezet nem csak az idegeidet kíméli, de a plusz költségektől is megkímélhet, rendezheti az elveszett kulcsok miatt kialakult családi vitákat is.

Mivel négy darabos, így akár a család összes tagjának tudsz biztosítani egy kulcskeresőt.

Hatótávolság: 25 - 30 méter. Hang: 85 decibel, szaggatott sípolás.

Méretek: távírányitó - kucskereső: 7,5 cm x 7,5 cm. A kulcstartó mérete: 4,2 cm x 4,2 cm.

Cikkszám: bigyo-439

Akció! Érvényes: 2020-12-31 éjfélig vagy a készlet erejéig!

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Kulcskereső csipogó az elveszett kulcs megtalálására, oszd meg a barátaiddal is:

0

További termékek a Praktikus Ajándék Ötletek kategóriában