11 inch-es Gratulálok Carnival Asst. Lufi Ballagásra (25 db/csomag)
11 inch-es Gratulálok Carnival Asst. Lufi Ballagásra (25 db/csomag)

Gratulálok Vegyes Színű Gumi (Latex) Lufi, 28 cm, 25 db

Raktáron!

4 500.- Ft (180 .- Ft/db)

Ballagásra nagyszerű választás lehet ez a ballagási léggömb.

A csomagból tetszés szerinti mennyiségben vállaljuk a héliumos fújást. Ár: 390.-Ft/lufi, színes szalagra kötve és tartósító zselével kezelve.

11 inch-es Gratulálok Carnival Asst. Lufi Ballagásra (25 db/csomag)

A lufi egy olyan party kellék, ami egyszerűen minden ünnepségen megállja a helyét. Születésnap, esküvő, farsang, lánybúcsú, névnap, ballagás és társaik. Nehéz lenne felsorolni az összeset.

Nos, ez a héliumos lufi minden olyan alkalomra tökéletes, amikor gratulálni szeretnénk valamihez. De milyen eseményekkor használjuk ezt a szót?

Nos, leginkább egy ember életének mérföldkövei adnak okot arra, hogy ily módon köszöntsük egy rokonunkat, barátunkat, szerelmünket vagy kollégánkat.

Lehet egy házasság, diplomaosztó vagy a jogosítvány megszerzése, ezek a héliumos léggömbök remekül fognak teljesíteni. Add ajándékba, kösd a meglepetésre vagy dekoráld ki vele a termet bátran! A lényeg, hogy az ünnepelt fontosnak érezze magát, és soha ne felejtse el, mennyire örültetek a sikerének.

Vegyes színekben: sárga, narancssárga, piros, limezöld, sötétkék, sötétlila, zöld. A csomagba a színek véletlenszerűen kerülnek bele, ezért - általában - egy színből több darab is van a csomagban, míg egy másik színből pedig meglehet, hogy kevesebb. Ezt kérjük, rendeléskor vedd figyelembe.

A csomag 25 db terméket tartalmaz. A léggömb méretét tekintve: 11 inch (28 cm).

Anyaga: latex. A Qualatex léggömbök 100%-osan környezetbarátak, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

A léggömbök a printelésük miatt héliumos felfújást igényelnek vagy levegővel történő felfújás esetén tartó pálcára rögzíthetőek. A léggömb felfújásához kérjük, hogy használjon lufi fújó pumpát, mert a léggömbök szájjal történő fújása balesetveszélyes!

Cikkszám: q21748

A csomag 25 db terméket tartalmaz.

Mintaboltunkban nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod. Rendelés után értesítést küldünk, amint a termék átvehető.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Gratulálok Vegyes Színű Gumi (Latex) Lufi, 28 cm, 25 db, oszd meg a barátaiddal is:

0