Boszorkány Arcfestő Make-Up Készlet Útmutatóval Gyerekeknek
Boszorkány Arcfestő Make-Up Készlet Útmutatóval Gyerekeknek

Boszorkány Arcfestő Make-Up Készlet Útmutatóval Gyerekeknek

Raktáron!

3 190.- Ft

Köztudott, hogy a gyerekek imádják az arcfestést, és bizony, a halloweeni móka közeledtével egyre többször kerül szóba köztük például a boszorkány arcfestés. Ez a szett segít, hogy boszorkányos ügyességgel varázsolj jó vagy rossz boszit a legtündéribb kislányból is – a mellékelt útmutató pedig kisegít néhány smink-tippel!

A kis boszorkányok álma: arcfestés házilag

Tudjuk, hogy sok szülő fél attól, hogy a boszorkány arcfestő make-up gyerekeknek – különösen a kis óvodásoknak – még egy kicsit korai, hisz a boszi mégiscsak egy negatív mesehős. Na de várjunk csak…! Attól még, hogy a boszorkányok általában nem éppen pozitív figurák, nem kell, hogy félelmetes maszkot fess a gyermeked arcára!

Itt van például az Óz a csodák csodájának kedves, szeretetre méltó déli boszorkánya, aki aztán cseppet sem félelmetes – sőt olyannyira jóságos, hogy ha valóban létezne, ő lehetne a legmenőbb reklámarc a Halloween smink gyerekeknek készült változatának csomagolásán.

Az igazán tetszetős boszorkány smink elkészítése pedig valóban nem egy nagy ördöngösség, ráadásul az új boszorkány sminkkészletben minden megvan, ami ehhez kell: lila, zöld és fekete festék, egy fekete sminkceruza, egy apró szivacs, egy ecset, egy csipetnyi csillogó lila make-up és persze 6 pici pók tetoválás. Minden adott tehát egy kiadós boszorkánysághoz!

Boszorkány arcfestés - nem csak mulatságos, de abszolút biztonságos is!

Az arcfesték ellenzői a leggyakrabban azzal szoktak érvelni, hogy a gyerekek bőrének nem tesznek jót az ellenőrizhetetlen forrásból származó, szintetikus festékek. A boszorkány arcfestés esetében azonban nem kell attól tartanod, hogy az arcfestő készlet káros hatással lehet gyermeked arcbőrére, ez ugyanis profi sminkkészlet,kiváló minőségű alapanyagokból, teljes körű leírással és használati útmutatóval, ami természetesen a tökéletes boszorkány smink készítés folyamatát is megkönnyíti.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy az útmutató segítségével különösebb rajztehetség nélkül is kivitelezhetők az egyszerű Halloween sminkek.

A csomag tartalma: arcfesték (lila, zöld, fekete), sminkceruza (fekete), szivacs, ecset, pici pók tetoválások (6 db), valamint 1 tubus csillogó lila make-up.

Cikkszám: y49099

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Profi boszorkány arcfestés szett útmutatóval, gyerekeknek, oszd meg a barátaiddal is:

0