11 inch-es Bright Rainbow Confetti Dost Ast. Szülinapi Lufi (6 db/csomag)
11 inch-es Bright Rainbow Confetti Dost Ast. Szülinapi Lufi (6 db/csomag)

Szülinapi Vegyes Színű Konfetti Pöttyös Gumi (Latex) Lufi, 6 db, 28 cm

Raktáron!

1 080.- Ft (180 .- Ft/db)

A csomagból tetszés szerinti mennyiségben vállaljuk a héliumos fújást. Ár: 390.-Ft/lufi, színes szalagra kötve és tartósító zselével kezelve.

11 inch-es Bright Rainbow Confetti Dost Ast. Szülinapi Lufi (6 db/csomag)

Legyen szó akár az első vagy a 67. születésnapról, ezek a vegyes színű, pöttyös mintázattal és Happy Birthday felirattal ellátott lufik bármilyen születésnapi bulin megállják a helyüket. Színes, vidám mintázatuk miatt, kortól és nemtől függetlenül tökéletes választás lesz bárki számára. Remek választás, ha dekorálásra használod fel, vagy ha szülinapost leped meg vele ajándékként.

A csomagban a lufik vegyes színekben találhatóak: narancssárga, citromsárga, zöld, égszínkék, és sötétlila. A csomag 6 db léggömböt tartalmaz. A csomagba a színek véletlen szerűen kerülnek bele, ezért - általában - egy színből több darab is van a csomagban. Ezt kérjük rendeléskor vedd figyelembe.

Mérete: 11 inch (28 cm). Anyaga: latex. A Qualatex léggömbök 100%-osan környezetbarátak, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

A léggömbök a printelésük miatt héliumos felfújást igényelnek vagy levegővel történő felfújás esetén tartó pálcára rögzíthetőek. A léggömb felfújásához kérjük, hogy használjon lufi fújó pumpát, mert a léggömbök szájjal történő fújása balesetveszélyes!

Cikkszám: q52975

A csomag 6 db terméket tartalmaz.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Szülinapi Vegyes Színű Konfetti Pöttyös Gumi (Latex) Lufi, 6 db, 28 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0