Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Ballagás megünneplése idején jól jön néhány tanács. Remélhetőleg ezt még idejében olvasod, és nem az utolsó pillanatban álltál neki összeboronálni a családot és a barátokat, mert nekünk sokkal jobb ötletünk van;)

A ballagásokat az iskolák nagyjából ugyanarra a hétre teszik. Van, ahol csütörtökön, akad, ahol pénteken, vagy szombaton tartják, de a legtöbbről elmondható, hogy közel azonos időben zajlik. Ennek köszönhetően könnyen lehet, hogy nem tudsz elmenni a veled egykorú haverok, barátok ballagására, hiába szeretnél vele együtt ünnepelni. A dilemma valós, de nem megoldhatatlan, sőt, még jól is jöhettek ki belőle: szervezzetek közös ballagási partit! Amellett, hogy hatalmas buli lesz, még a szüleitek is örülni fognak, mert sokat spórolhattok a költségeken.

Ünnepeljetek együtt
Ünnepeljetek együtt

Spóroljatok együtt!

A ballagási jókívánságok egymástól is járnak, nem csak a családtól. Gratuláljatok hát egymásnak a közös ballagási party során! Ez nem csak a hecc kedvéért jó, de anyagilag nézve is jobban megéri – főleg, ha a szüleitek is összedolgoznak.
Beszéljetek össze a másik osztállyal/iskolával, így a terembérlés és a dekoráció ára is több részre oszlik, kevesebbet kell beledobni a közösbe.

A ballagási díszítés az iskolákban a végzősök alatti osztály feladata, azonban a ballagás utáni buli helyszínére is biztosan ráfér a dekoráció. A legjobb, ha a parti meghívó és a dekoráció, illetve a kiegészítők egy helyről érkeznek, így könnyen meg tudjátok nézni, mennyire passzolnak egymáshoz – plusz nem is kell ezer helyre rohangálni.

Dekoráció ballagási partira
Dekorációk ballagási partira

Persze a ballagás, meg a családdal töltött idő után már könnyen lehet, hogy semmi kedvetek dekorálni – de ebben a cikkben olyan díszeket találsz, amikkel pillanatok alatt feldobhatjátok a helyszínt!

Spóroljatok sokat a szülőknek, és tartsátok meg az évszázad ballagási buliját!

Ballagásra vagy hivatalos és nem tudod még, mi legyen a ballagási ajándék? A következő bejegyzésünkben ebben is segítünk.

Addig is néhány olvasni való, amelyekben a ballagás témát járjuk körbe:

Miért ballag a vén diák? Ballagási szokások régen és ma

Miről szólnak a ballagási dalok?

Ballagási családi ebéd vagy parti a barátokkal? Miért ne lehetne mindkettő?

Ballagási dekoráció - milyen parti kellékekkel dekoráld a helyszínt?

Mikor legyen a Ballagási parti?

Ballagási party szervezés 101: a vendéglista összeállítása

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...