Kedvező árakBallagásSzülinapi luficsokor

A ballagási party szervezés nagy feladat minden résztvevő számára. Gondolni kell a helyszínre, a dekorációra, az ételekre, italokra – de a legfontosabb, hogy gondolni kell a vendégekre. Hogyan érdemes belevágni?

Kezdd a vendégeknél!

Bármennyire is szeretnéd meghívni a barátaidat, a vendéglista összeállítását úgy illik, hogy a családnál kezdd. A közeli családtagok általában nem várnak meghívót, ők úgyis tudják, hogy mikor lesz, a keresztszülők, nagyszülők, unokatestvérek esetében elegendő, ha családonként egy ballagási meghívót postázol.

Vendéglista
Vendéglista összeállítása

A többi már rajtad áll: a család mellett meghívhatod az igazán közeli barátokat, vagy kibővítheted a távolabbi haverokra is a kört.

Milyen legyen a meghívó?

Az iskola által készített ballagási meghívó mellé (ha van ilyen) érdemes mindenkinek csatolnod egy egyedi kártyát is, ami a ballagási partira szól – erről hamarosan írunk majd részletesen.

Meghívó a ballagási partira
Meghívó a ballagási partira

A party meghívók széles választékában könnyű elveszni, de nagyon fontos, hogy olyat válassz, amibe te magad írhatod meg a szöveget. Utóiratként megírhatod, hogy egy-két vicces ballagási ajándék boldoggá tenné a ballagót;)

Legközelebb egy pénzkímélő megoldást mutatunk be a ballagási party szervezésére.

Korábbi írásaink a témában:

Miért ballag a vén diák? Ballagási szokások régen és ma

Miről szólnak a ballagási dalok?

Ballagási családi ebéd vagy parti a barátokkal? Miért ne lehetne mindkettő?

Ballagási dekoráció - milyen parti kellékekkel dekoráld a helyszínt?

Mikor legyen a Ballagási parti?

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...