Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Milyen parti kellékekkel dekoráld a helyszínt?

Szeretnéd méltóképpen megünnepelni a ballagást és ehhez a legjobb dekorációs ötletek kellenek? Olvass tovább, segítünk a díszítés, a teríték, az asztaldísz megválasztásában, a minimál- és maximális dekoráció kialakításában!

A ballagási ünnepség a dekorációval kezdődik

Minden bulira igaz, hogy a díszítés alapjaiban határozza meg a hely hangulatát. Egészen más dekoráció kell egy születésnapra, egy esküvőre, vagy egy ballagásra. A ballagási dekoráció például kettős: egyszerre emlékeztet az elmúlt szép évekre és az elért teljesítményre, ugyanakkor a jövőbe vetett hitre és az optimizmusra is utal. Szerencsére nem kell túl bonyolult dolgokra gondolnod, összeszedtük neked a legjobb dekorötleteket!

Ha csak valami egyszerűt szeretnél…

Akár családi, akár osztálybuli lesz a ballagás után, mindenféleképpen érdemes feltenni néhány füzért a helyiségbe. Ezekkel villámgyorsan átalakíthatod a hely hangulatát, elég hozzá néhány pont, ahol biztosan tudod rögzíteni. Nem kell órákig szöszölnöd a dekorral, pár perc és már kész is vagy!

Az egyik ilyen kedvencünk a Ballagási zászlófüzér, 274 cm hosszával egy is elég belőle, hogy egy közepes méretű falszakaszt feldíszíts. Ha tényleg valami egyszerűt akarsz, itt meg is állhatsz.

Ballagásu zászlófüzér

 Ha ennél valami ütősebbre vágysz, de azért nem akarod túlzásba vinni a dolgot, akkor jöhet a Ballagási konfetti - 14 gramm, és 2 mozdulatból már fel is díszítetted az asztalokat.

Ha inkább elegáns megoldásra vágysz…

...akkor rögtön 2 tippünk is van:

Ha beleadsz apait-anyait...

...akkor pedig ne sajnáld a dekorelemeket! Jöhet a Ballagási diplomaosztó kalapos függő dekoráció, 90 cm hosszával ideális a főasztal fölé a falra, vagy másik nagy kedvencünk, a Ballagási kalapok dekoráció 3 db-os csomagban. Ezen kívül számtalan ötlet van még a tarsolyunkban: a ballagási dekoráció fontos eleme az asztaldísz, a teríték, és más dekorációs ötletek.

Természetesen a dekorációk közül nem hiányozhatnak a ballagási lufik sem. Helyezz el mindenhova néhány színes léggömböt – nagyon fel tudja dobni a hangulatot. Ilyen például ez a Ballagási Latex Graduation Smileys Lufi

Ballagási latex graduation smileys lufi
Ballagási latex graduation smileys lufi

Engedd el a fantáziádat és díszítsd fel alaposan a búcsú helyszínét - most, még egyszer, utoljára!

Tetszett az írásunk? Itt a folytatás, Mikor legyen a ballagási parti?“ címmel:)

Korábbi írásaink ballagás témában:

Miért ballag a vén diák? Ballagási szokások régen és ma

Miről szólnak a ballagási dalok?

Ballagási családi ebéd vagy parti a barátokkal? Miért ne lehetne mindkettő?

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...