Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Mint ismeretes halloween ünnepéhez sok régi hiedelem kapcsolódik. Többek között az is, hogy minden év október 31-én visszatérnek a holtak, és az élők és holtak közötti határ elmosódik erre az éjszakára. Az angolszász közvetítéssel hozzánk is egyre inkább begyűrűző „népszokás” akkor jó, ha minél rémisztőbb és borzongatóbb. Megünnepelni pedig egy vérbeli halloween bulival érdemes.

Halloween dekorációk
Halloween dekorációk

Mikor már csak  néhány nap választ el minket halloween éjszakájától, és nagyjából összeállt, hogy kinél lesz a buli, vagy hova mentek halloween-ezni, tudod, hogy minek öltöztök be, és talán már az összes jelmezetek is megvan. Az előbbi kellemes és kényelmes helyzet, de mit tegyél, ha idén te leszel a halloween party házigazdája?

Dekorálj, készülj ! És teremts igazi halloween hangulatot!

Kézenfekvő kérdés, hogy mégis mivel és hogyan? Sokszor jön az a kifogás, hogy „de nekem nincs semmilyen kézügyességem vagy fantáziám ehhez”. Jó hírem van, nem is kell! Egy csomó egyszerű dekorációs ötletet mutatunk most neked, amiket könnyedén meg tudsz valósítani.

Zombis Ajtódekoráció Halloweenre
Zombis Ajtódekoráció 
Csillogó Koponya Ajtódekoráció
Csillogó Koponya Ajtódekoráció

Nem árt, ha a vendégeid már a megérkezéskor tudják, hogy mire számítsanak, ezért jó, ha már az ajtóban az alkalomhoz illő látvány fogadja őket.

A halloween ajtódekorációkkal könnyedén megadhatod az alaphangulatot. Mást nem is kell tenned, mint fellógatnod őket a bejárati ajtóra, és már kész is, indulhat a halloween, a borzongás éjszakája.

Tökfejek spirális függő dekoráció
Tökfejek spirális függő dekoráció
Tök alakú bolyhos dekoráció
Tök alakú bolyhos dekoráció

És ha már a vendégeid bejutottak, akkor jó, ha bent is folytatódik ez a  látvány teremtette hangulat.

Kezdjük a legbarátságosabb megoldással, a halloween tökkel. Még a gyerekek is szeretik. A faragott töklámpás ennek a napnak az egyik fő szimbóluma. Csinálhatsz ilyet te magad is, ha veszel a piacon egy szép nagy sütőtököt. De ha nem érzel magadban kellő késztetést, hogy tököt farigcsálj, akkor oldd meg másképp.


Világító lampion töklámpás
Világító lampion töklámpás

Használj halloween tököt ábrázoló dekorációkat, és helyezd el azokat a lakás különböző pontjain.

Csak simán fellógatod őket bárhová a lakásban, ahova szeretnéd. Semmilyen kézügyességet nem igényel, így bárki könnyedén meg tudja csinálni. Esetleg csak amiatt van szükséged némi kreativitásra, hogy kitaláld, hogy a lakás mely pontjain mutatnának a legjobban. De erről sem gondoljuk, hogy különösebb fejtörést okozna

a számodra. Seperc alatt megoldod.

A bevállalósabbak pókhálóval is bevonhatják a teret, hogy igazán rémisztő legyen a hangulat. Ehhez sem kell különösebb tudás, csak széthúzogatod a vattaszerű pókhálót, és a kiválasztott helyet bevonod vele.

De számos egyéb függő dekorációt is használhatsz, amik látványosak, könnyen, gyorsan felrakhatóak és hozzájárulnak a halloween hangulatához.

A denevérek, a pókok és a koponyák mind-mind kiválóan fognak mutatni bármilyen mennyezetről lelógatva. Könnyedén felszerelhetőek, és nagyszerűen mutatnak. Hozd rá nyugodtan vendégeidre a frászt! Meglátod, értékelni fogják!

Pókháló
Pókháló
Denevérek függő dekoráció
Denevérek függő dekoráció
Glitteres függő dekoráció
Glitteres függő dekoráció

Ha pedig igazán horrorisztikus hangulatot szeretnél teremteni,

vedd véresen komolyan a dekorációt, és válassz ennek megfelelő kellékeket. Például a véres kések és a véres végtagok füzérekre fűzve annyira élethűek, hogy még a legedzettebb vendégeidet is játszi könnyedséggel megtévesztheted velük. 

Véres kések füzér
Véres kések füzér
Véres végtagok füzér
Véres végtagok füzér

Ha a vendégeidnek a mellékhelyiséget is használniuk kell,

Ijesztő WC dekoráció
Ijesztő WC dekoráció
Pókháló mintás asztalterítő
Asztaldekoráció, teríték

ott se okozz nekik csalódást, ne engedd, hogy kizökkenjenek a rémisztő hangulatból.

És persze egy bulin kaja-pia mindig van, így az asztalterítés is legyen az alkalomhoz illő.

Ha a fenti ötletek közül legalább párat felhasználsz, garantáltan nagy sikere lesz a halloween party-nak, és még hetek múlva is mindenki erről fog beszélni.

Jó rémisztgetést és még jobb szórakozást!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...