NyárLánybúcsúNyerj!

WC Hangszer - Zongora

8 290 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
WC Zongora. Az ihlett bárhol ránk törhet, még akár a legintimebb helyeken is. Ezzel a WC zongorával kiélheted kreativitásod. Vagy éppen a WC-ben eltöltött időt teheted sokkal kellemesebbé. Nagyon jó lehet, még a dolgunk végeztének, hangjainak tompítására is.

A nagy dolguk elvégzését sokan egyfajta rituáléként élik meg, amely közben előszeretettel végeznek különböző szabadidős tevékenységeket. Mint például az olvasás, videojátékozás, keresztrejtvényezés.

Ezzel a trükkös szőnyeggel muzikális barátainknak vagy családtagjainknak szerezhetünk örömet, akiknek így nehézkes perceikben akár könnyebben meg is jöhet a - nem zenei - ihletük. Valamint hangelterelésnek is nagyon jó, ha nem szeretnénk, hogy más valaki is hallja azt, amit a WC-ben alkotunk. Nagy valószínű, hogy nem így lesz belőlük Beethoven vagy Mozart, de pár kellemes percet mindenképp szerezhetnek maguknak a megvásárlásával, a bolondos dallamok lezongorázásával.

A WC zongora mellé egy kis könyv is jár, vagyis jobban mondva kotta füzet. A kotta füzetben két dal (Tinkle tinkle little star, és az Old Mcdonald had to fart) lehet megtanulni a WC-ben töltött idő alatt. A WC zongora beszerelése sem igényel nagy művészetet. Csak rakd be a WC elé, kapcsold be és már mehet is a zongorázás.

Sőt, családos emberek otthon akár még versenyt is kiírhatnak arra, melyikük játssza a kreatívabb futamokat! Arra azért figyeljünk oda, hogy ha valakinek szintén mosdóba kell mennie, ne tartsuk fel csak azért, mert nem tudunk gátat szabni zenei géniuszunknak. Ha gyanúsan sok időt töltenénk beszerzése után a mellékhelyiségben, lehet, hogy azért tesszük, mert addiktív!

  • A WC Zongora mérete: 55 cm x 50 cm.

Cikkszám: bigyo-3132

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...