Vízi Hangulatfény
Bigyóshop ajánlásával
Vízi Hangulatfény

Vízi Hangulatfény

Raktáron!

4 990.- Ft

Naná, hogy el! Most azonban a képzelet valósággá válik. A zenéről Neked kell gondoskodnod, a hangulatvilágítás legyen az én gondom. Lakásod bármelyik részébe elhelyezheted ezt a kis csodát, mely 13 különböző színben pompázik, és 3 különböző beállítással rendelkezik: fix szín, egymásba olvadó szekvenciák, instant színváltozás! Ha egy akvárium is lakásod dekorációját képezi, akár abba is beleteheted, hiszen a szerkezet vízálló. Távirányítóval is vezérelhető, így egy gombnyomással változtathatod meg például a

Már csak 3 csomag van belőle!

Ez a remek kis ledes bigyó átváltoztatja az életteredet egy csodálatos mesebeli világgá. Talán te is emlékszel még azokra a villanykörtékre, amiket már isten tudja hol lehetett kapni, de be voltak festve különböző színűekre: piros, zöld, kék és talán sárga variációkban lehetett használni. Abban az időben nagyon menő cucc volt, mert egy lámpából való kitekerés-becsavarással (10 perc izzó lehűléssel számolva) igazán színessé változtathattuk a szoba megvilágítását. Ezzel a hangulatot feldobni próbálós cselekedettel viszont az volt a baj, hogy hamar rá lehetett unni, és a végén vissza is kellett tekerni az eredeti izzót, amihez az volt az alapszabály, hogy soha ne tegyük gurulós székről. Képzeld el mindezt, pláne vízzel érintkezve!

A csodálatos színekben pompázó hangulatlámpa viszont szó szerint egyedi, különleges és új megvilágításba helyezi a hangulatteremtés kérdését. A lámpa megváltoztatja környezeted atmoszféráját minimális fogyasztás mellett. Abszolút egyedi design-on keresztül varázslatos, színes világot teremt otthonodban, vagy az adott környezetben.

Az Aqua Mood Light távirányítóval vezérelhető azon nyomban egy gombnyomással, és ráadásul vízben is működik, úgyhogy képzeld csak el az akváriumodban!


Tulajdonságok:

  • Vízálló LED világítótest
  • 13 színárnyalat
  • 3 féle beállítás: fix szín, egymásba olvadó szekvenciák, instant színváltozás
  • Távvezérlő (1 x CR2025 elem, melyet a csomagolás tartalmaz)
  • 3 x AAA elemmel működik (nem tartalmazza a csomagolás)

A hangulatfény 3 db AAA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz. A távvezérlő 1 db CR2025 elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.

Cikkszám: bigyo-1419

Limitált készlet. Már csak néhány darab van belőle!

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik az Vízi Hangulatfény, oszd meg a barátaiddal is:

0