Szülinapi luficsokorLánybúcsúSzülinapi party kellékek

Virág Alakú Úszó Lámpás

3 390 Ft
1 990 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Kettőzd meg a fényeket, duplázd meg az élményt! Ez a virág alakú lámpás ideális esküvői vagy születésnapi dekoráció javíthatatlan romantikusoknak, fény-kedvelőknek, Disney-rajongóknak és mindenkinek, aki szereti;)

Virág Alakú Úszó Lámpás Vegyes Színekben Mécsessel - 6 db-os

Unod már a sima gyertyákat? Ez a virág alakú úszó lámpás egyedi megoldás!

Képzelj magad elé egy romantikus esküvőt, vidám szülinapot, hangulatos kerti partit… megvan? Mi a közös az összes képben?

  1. Torta, lehetőleg csokiból
  2. Hangulatvilágítás, gyertya, mécsesek
  3. Menyasszony fehér ruhában

Ha te is a 2.-t választottad, akkor helyesen döntöttél! A hangulatvilágítás – ahogy a neve is mutatja – elengedhetetlen kelléke egy igazán jó partinak, hiszen különleges atmoszférát teremt, akár a kertben, akár a szobában, akár az anyakönyvvezetőnél.
Nem véletlen, szinte minden alkalommal előkerülnek a kis fények, ha nem is mindig gyertya formájában, de fényfüzér, vagy lámpás mindig része a bulinak.

Igazából… ha nagyon őszinték akarunk lenni… kicsit talán sablonos is, nem?

Mi lenne, ha a legközelebbi alkalommal valami különlegesebb dekorációt választanál? Valamit, amiben megvan a gyertya varázsa… és még valami kis plusz?

Az úszó lámpás egy tál vízbe, vagy óvatosan a medencébe helyezve megadja azt a hangulatot, ami miatt gyertyákat szoktunk venni, sőt, még többet is annál: hiszen vízbe téve a két, ellentétes pólust képvisel, a víz tetején lebegve mozgásukkal magukra vonzzák a tekintetet, miközben a víztükör megkettőzi fényüket, lágy ringásával pedig szinte hipnotizálja a nézőt.

Színesek, vidámak, ugyanakkor romantikusak és meghittek is egyben, gyakorlatilag bármilyen stílusú rendezvényen megállják a helyüket.

Virág alakú lámpás – de miből van, hogy kezeljük?

28 centiméteres átmérőjükkel elég nagyok ahhoz, hogy kitöltsék a teret (sőt, ha tálba teszed, akkor talán nem is fér bele 1-2-nél több). Viasszal kezelt papírból készültek, a közepén ül a mécses. Bár meglehetősen biztonságosnak mondhatók, azért erre is érvényes az, ami az összes gyertyára, mécsesre és bármilyen nyílt lángra: soha ne hagyd felügyelet nélkül, és figyelj nagyon oda, ha kisgyerekek is vannak a közelben!

A gyertyák bizonyos veszélyforrást is jelentenek, hiszen elég egy rossz mozdulat, vagy felügyelet nélkül hagyott mécses, és a pici, lelkesen imbolygó láng máris felfalhatja az otthonunkat, benne mindennel, amit szeretünk. A gyertyát ezért tisztelni is kell és vigyázni rá, és éppen ez adja izgalmas kettősségét.

Szerencsére úszó gyertya lévén annak az esélye, hogy felborul és felgyújtana bármit minimális, hiszen optimális esetben úgyis egy tál, kád, vagy medence vízében úszkál, ami azonnal kioltaná. De azért fő a biztonság!

Az úszó lámpás tökéletes megoldás, akár esküvői dekoráció, akár születésnapi dekoráció tervezésén töröd a fejed. A csomagban 6 darab, különböző színű gyertyát találsz.

Az úszó mécses romantikája

Miért van gyertya a születésnapi tortán? Miért gyújt közös gyertyát férj és feleség?

A tűz, a láng, a fény az életet jelentette őseink számára a barlangokban, a falvakban, a várakban, a városokban. Ez rettentette el a vadállatokat, ezen főzték meg ételüket, ez adott világosságot, amikor már leszállt az éj. Az elektromosság feltalálásáig a gyertyák, a fáklyák és a nyílt tűz ugyanolyan mindennapi volt az emberiség számára, mint a levegő, vagy a napfény.

Észrevetted már, a legjobb beszélgetések szinte mindig tábortűz, vagy gyertya mellett zajlanak? A társaság nem egymást nézi, hanem a lángot bámulja, és közben mintha könnyebben megnyílna a lelke.

Ha a partidon beveted ezeket a gyertyákat, biztos lehetsz benne, hogy időről-időre eltűnik néhány vendég, és a víz mellett találod őket, ahogy a mécsesekben gyönyörködnek, és közben elmélyülten beszélgetnek a Világ Nagy Dolgairól. Vagy valami apróságról. Esetleg barátságok, szerelmek szövődnek, vagy rég megromlott kapcsolatok elevenednek és  erősödnek meg újra.

Ha ilyet látsz, ne zavard meg őket, különleges pillanatok ezek. Osonj arrébb lábujjhegyen és keress másik gyertyát, ahol te is belemélyedhetsz egy beszélgetésbe.

Mérete: 28 cm átmérőjű.

Anyaga: papír + viasz.

6 db lámpás és mécses/csomag.

Cikkszám: oLAMPW

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 10.000 Ft 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 740 Ft
10.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 300 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!