Vidám Mikulás A Kéményben Karácsonyi Super Shape Fólia Lufi
Vidám Mikulás A Kéményben Karácsonyi Super Shape Fólia Lufi

Vidám Mikulás A Kéményben Karácsonyi Héliumos Fólia Lufi, 76 cm

Raktáron!

4 280.- Ft

A kedvesen mosolygó Mikulás próbálja magát betuszkolni a házadba a kéményen keresztül. Ha nem hiszed, hát járj utána! Na jó, el sem kell képzelned, hiszen itt van a weboldalon a szemed előtt. Vizsgáljuk csak meg jobban, miről is van szó, és miért olyan jó ez a héliumos lufi!

Vidám Mikulás A Kéményben Karácsonyi Super Shape Fólia Lufi

A vidám mikulás a kéményben fólia lufi az egyik abszolút kedvenc itt az Ünnepek Áruházában.

Nem elég, hogy a gyerekek által olyannyira kedvelt Mikulást formázza meg, de még vidámságával, kedvességével és méretével a felnőttek szívébe is könnyedén belopja magát.

Elvégre nem csak a gyerkőcök várhatják ácsingózva a Mikulást, hanem természetesen az összes gyermeklelkű felnőtt is. A Mikulás mindenki arcára mosolyt csal, legyen az kicsi vagy nagy. Éppen ezért kezdtem úgy, hogy ez a mikulásos fólia léggömb az egyik kedvenc karácsonyi fólia lufi dekoráció lehet bárki számára.

Na de, nemcsak magától a Mikulástól olyan fantasztikus ez a léggömb, hanem a méretétől is.

Mondhatni se nem túl kicsi, se nem túl nagy. Pont olyan paraméterekkel rendelkezik a mikulás dekoráció, melyek által a nappalid karácsonyi ékessége lehet. Helyezd az ünnepi asztal mellé, hogy mindenki alaposan szemügyre vehesse, vagy épp tedd a kandalló mellé, hogy igazán stílusos legyél!

Ja de várj csak, a lényeget még nem is mondtam! A vidám mikulás a kéményben fólia lufi 50 centiméter széles és 76 centiméter magas. Egy léggömb, mely a lehető legtökéletesebb adottságokkal rendelkezik!

Ezen kívül, külön említésre érdemes a léggömb anyaga.

A vidám mikulás a kéményben léggömb fóliából készült, melyről köztudott, hogy az egyik legtartósabb lufi, mert anyagánál fogva kevésbé szökik belőle a hélium töltet, mint bármely más gumiból készült társaiból.

Vagyis ha odafigyelsz, hogy hol és milyen körülmények között tárolod, sokáig élvezheted a kéménybe szorult kedves kis Mikulás társaságát. Arra ügyelj, hogy közvetlen napfény ne érje, és a hideg idő is csak csökkenti az élettartamát!

A léggömbön a felirat sem utolsó.

A „Merry Christmas”, azaz „Boldog Karácsonyt!” szöveg díszeleg a lufi elején, így minden vendégednek szavak nélkül is üzenhetsz.

A lufit héliummal felfújva kapod, így érdemes mellé egy léggömbsúlyt is választanod.

Ez a piros piramis alakú súly, tökéletes kiegészítője lehet a léggömbnek. Ha azonban ez nem fogott meg igazán, meg tekintheted az Ünnepek Áruháza teljes léggömbsúly kínálatát.

Klikk a „kosárba” gombra, és máris a tiéd lehet ez a fantasztikus karácsonyi lufi!

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki vagy személyesen is átveheted üzletünkben.

Mérete: 20 inch x 30 inch (50 cm x 76 cm).

Anyaga: fólia.

Cikkszám: n3830201

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik az Vidám Mikulás A Kéményben Karácsonyi Héliumos Fólia Lufi, 76 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0