Vidám Mikulás A Kéményben Karácsonyi Super Shape Fólia Lufi
Vidám Mikulás A Kéményben Karácsonyi Super Shape Fólia Lufi

Vidám Mikulás A Kéményben Karácsonyi Héliumos Fólia Lufi, 76 cm

Raktáron!

4 280.- Ft

A kedvesen mosolygó Mikulás próbálja magát betuszkolni a házadba a kéményen keresztül. Ha nem hiszed, hát járj utána! Na jó, el sem kell képzelned, hiszen itt van a weboldalon a szemed előtt. Vizsgáljuk csak meg jobban, miről is van szó, és miért olyan jó ez a héliumos lufi!

Vidám Mikulás A Kéményben Karácsonyi Super Shape Fólia Lufi

A vidám mikulás a kéményben fólia lufi az egyik abszolút kedvenc itt az Ünnepek Áruházában.

Nem elég, hogy a gyerekek által olyannyira kedvelt Mikulást formázza meg, de még vidámságával, kedvességével és méretével a felnőttek szívébe is könnyedén belopja magát.

Elvégre nem csak a gyerkőcök várhatják ácsingózva a Mikulást, hanem természetesen az összes gyermeklelkű felnőtt is. A Mikulás mindenki arcára mosolyt csal, legyen az kicsi vagy nagy. Éppen ezért kezdtem úgy, hogy ez a mikulásos fólia léggömb az egyik kedvenc karácsonyi fólia lufi dekoráció lehet bárki számára.

Na de, nemcsak magától a Mikulástól olyan fantasztikus ez a léggömb, hanem a méretétől is.

Mondhatni se nem túl kicsi, se nem túl nagy. Pont olyan paraméterekkel rendelkezik a mikulás dekoráció, melyek által a nappalid karácsonyi ékessége lehet. Helyezd az ünnepi asztal mellé, hogy mindenki alaposan szemügyre vehesse, vagy épp tedd a kandalló mellé, hogy igazán stílusos legyél!

Ja de várj csak, a lényeget még nem is mondtam! A vidám mikulás a kéményben fólia lufi 50 centiméter széles és 76 centiméter magas. Egy léggömb, mely a lehető legtökéletesebb adottságokkal rendelkezik!

Ezen kívül, külön említésre érdemes a léggömb anyaga.

A vidám mikulás a kéményben léggömb fóliából készült, melyről köztudott, hogy az egyik legtartósabb lufi, mert anyagánál fogva kevésbé szökik belőle a hélium töltet, mint bármely más gumiból készült társaiból.

Vagyis ha odafigyelsz, hogy hol és milyen körülmények között tárolod, sokáig élvezheted a kéménybe szorult kedves kis Mikulás társaságát. Arra ügyelj, hogy közvetlen napfény ne érje, és a hideg idő is csak csökkenti az élettartamát!

A léggömbön a felirat sem utolsó.

A „Merry Christmas”, azaz „Boldog Karácsonyt!” szöveg díszeleg a lufi elején, így minden vendégednek szavak nélkül is üzenhetsz.

A lufit héliummal felfújva kapod, így érdemes mellé egy léggömbsúlyt is választanod.

Ez a piros piramis alakú súly, tökéletes kiegészítője lehet a léggömbnek. Ha azonban ez nem fogott meg igazán, meg tekintheted az Ünnepek Áruháza teljes léggömbsúly kínálatát.

Klikk a „kosárba” gombra, és máris a tiéd lehet ez a fantasztikus karácsonyi lufi!

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki vagy személyesen is átveheted üzletünkben.

Mérete: 20 inch x 30 inch (50 cm x 76 cm).

Anyaga: fólia.

Cikkszám: n3830201

Mintaboltunkban nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod. Rendelés után értesítést küldünk, amint a termék átvehető.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik az Vidám Mikulás A Kéményben Karácsonyi Héliumos Fólia Lufi, 76 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0