Black Cat & Pumpkin Holografikus Super Shape Fólia Lufi Halloween-re
Black Cat & Pumpkin Holografikus Super Shape Fólia Lufi Halloween-re

Vidám Fekete Cica és Sütő Tökfejes Csillogó Héliumos Fólia Lufi, 68 cm x 71 cm

Raktáron!

4 880.- Ft

Létezik olyan, hogy tökéletes Halloween-i léggömb kombináció? Ezek szerint igen, hiszen a cica lufi és a töklámpás mesteri párosítása az egyik legjobb, amit valaha láttunk. Elragadó, mosolygós, csillogós. Mi kell még?

Black Cat & Pumpkin Holografikus Super Shape Fólia Lufi Halloween-re

Halloween-i dekor ajánló.

Csapatunk egyszerűen imádja a Halloween-t és a jelmezeket is. Kedvencünk a halloween dekoráció. Ezt a darabot nagyon kedveljük, egyszerűen öröm megtölteni héliummal. Annyira elragadtattuk magunkat, hogy elkezdtünk leírást készíteni ehhez a cicás lufihoz, és hirtelen ott találtuk magunkat, hogy egy komplett termékajánlót készítettünk számodra halloweenre, amelybe ezt a kelléket is gond nélkül beillesztheted.

Lássuk, milyen party kellékekkel párosítva mutat remekül a cica lufi!

Ahogy láthatod, ez a héliumos léggömb gyönyörűen rámosolyog az emberekre. Mind a töklámpás, mint a cica elképesztően édesen köszönti a vendégeket egy egyszerű vigyorral. Éppen ezért tudjuk róla, hogy a kedves Halloween-i vonalat képviseli, amelyhez csakis aranyos, „atomcuki” kiegészítők illenek.

Kezdjük egy lampion kollekcióval!

A Boszorkány Kalapos Színes Lampion Válogatás darabjai tökéletesen mutatnak majd a cica lufi társaságában. Színeik tökéletesen passzolnak egymáshoz: mindkettőben megtalálható a fekete, a lila, a zöld és a narancssárga is. Mi ez, ha nem a nagybetűs HALLOWEEN? :)

És egy pinata erre az alkalomra?

Az irányított programok mindig, minden partit a jókedv magaslatába emelnek. Egy tök-, vagy boszi pinata szétrombolása mindig fergeteges élmény, és tapasztalataink szerint elképesztően humoros videók készülnek erről. Ahogy pedig a cukorkák földet érnek, az semmihez sem fogható. A boszorkány – mint tudjuk – óriási Halloween jelkép, és milyen véletlen – nem, nem véletlen – hogy ennek a színei is mesterien illenek a fent említett két party kellék mellé.

Készíts léggömb csokrot!

A Koponyás - Szemgolyós - Csont Mintázatú Színes Gumi lufik motívumai elég cukik ahhoz, hogy ezzel a fólia léggömbbel kombináljuk. Három színben található meg a csomagban, természetesen lila, zöld és narancssárga árnyalatokban. A hélium palack szinte örül, ha ilyen csodás dekorációt készítünk a segítségével.

Mérete: 68 cm x 71 cm.

Anyaga: fólia.

Cikkszám: n3813901

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik az Vidám Fekete Cica és Sütő Tökfejes Csillogó Héliumos Fólia Lufi, 71 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0