Véres Hatású Fehér Térdzokni
Véres Hatású Fehér Térdzokni

Vérfolt mintás fehér térdzokni Halloweenre

Raktáron!

1 990.- Ft

Mi jut eszedbe, ha azt hallod: vérfolt mintás fehér térdzokni? Hát persze, hogy a Halloween, ugye? Ha Te is imádod a jelmezeket, és jól érzed magad a társaság középpontjában, légy részese a zokniőrületnek! Vigyázat: ragályos!

Véres Hatású Fehér Térdzokni

Rendhagyó ruhatárfrissítés: vérfolt mintás fehér térdzokni mindenkinek!

Emlékszel még a tavalyi munkahelyi karácsonyi pulcsikra, és hogy mennyire izgatottan készültél a randapulcsi-napra? Ha a vérfolt mintás fehér térdzokni mellett döntesz, idén már október végén elkezdődhet a rendhagyó irodai divatszezon.

A halloweenes jelmezek felnőtteknek is épp olyan széles választékban érhetők el, mint a kicsiknek szánt kellékek és rémséges ruhaköltemények. Sőt: a jelmez ötletek felnőtteknek készült verziói ha lehet, egy fokkal még vagányabbak is, mint az eredeti, gyerekméretű jelmezek.

Itt van például ez a bizonyos vérfolt mintás fehér térdzokni: hát kell ennél hátborzongatóbb ruhadarab? Kis túlzással azt mondhatnánk, ez a zokni így ahogy van, megtestesíti a Halloween szellemét (muhahahah!), hisz megvan benne a halloween jelmez ötletek legfőbb kontrasztja: a hófehér ártatlanság és a vértől csöpögő borzalom!

Zoknimánia – véresen komoly trend a divat világában

Még mielőtt azt hinnéd, hogy a halloweenes jelmezek lányoknak és csakis lányoknak készülnek: ki kell, hogy ábrándítsunk. Ez a buli ugyanis kortól és nemtől független: október végén bárki átváltozhat, akár még a legkomolyabb üzletemberek is! És ha esetleg ferde szemmel néznének rád, amiért te magad is maskarát öltöttél, nyugodtan vágj vissza a hepciáskodóknak azzal, hogy bizony ezek szerint számukra nemcsak a halloweeni kellékek világa ismeretlen, de totális tévedésben vannak a legújabb férfidivatot illetően is!

Az idei év slágere ugyanis a vicces férfizokni: az állatmintás, gyümölcsös, lufis vagy virágos darabok között pedig mindenképpen ott a helye a vérfolt mintás fehér térdzokninak is! Elég, ha csak egyszer előrukkolsz ezzel a meglepő ténnyel, és láss csodát: jövő héten már az összes kolléga mókás zokniban fog virítani.

Ne maradj le az év jelmez kiegészítő őrületéről: kapd fel a véres zoknit, amilyen gyorsan csak teheted!

Mérete: felnőtt, egy méretben. Anyaga: műszál.

Cikkszám: y44773

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Vérfolt mintás fehér térdzokni minden Halloween-rajongónak, oszd meg a barátaiddal is:

0