Tökfej Mintás Mini Üst Dekoráció Halloween-re, 12 db-os
Tökfej Mintás Mini Üst Dekoráció Halloween-re, 12 db-os

Tökfej Mintás Mini Üst Dekoráció Halloween-ra, 12 db-os

elfogyott

1 990.- Ft

Aprócska tökfej mintás üstök, melyek a tökéletes halloween-i dekoráció felé vezető utat kövezik ki. Használd díszítésként vagy bármi másra, jó szolgálatot fognak tenni Neked.

Tökfej Mintás Mini Üst Dekoráció Halloween-re, 12 db-os

Mindent lehet stílusosabban csinálni, csak egy kis kreativitás szükségeltetik hozzá – vagy éppen egy picivel több szerencse. A halloween buli is lehet menőbb annál, mint hogy van a helyszínen két tök dekoráció, de a gyerekek „Csokit vagy csalunk” játékához sem feltétlen szükséges elővenni a nagymama fonott kosarát.

Ez a tökfej mintás üst dekoráció halloweenre lett teremtve – ez nyilvánvaló. Most már csak Neked kell eldöntened, hogy halloween tök dekoráció esetleg csoki tartó vagy játékszer lesz belőle.

Tehát mire használhatod?

  • Halloween dekoráció otthonra: A vendégeid imádni fogják! Remekül fog mutatni a halloween kellékek között. Ha asztalra teszed, a narancssárga szalvéta ajánlott mellé. Lepd meg barátaidat, és csempéssz bele nekik csokit vagy cukrot. Örömmel tölti majd el őket, hogy bár nem járnak házról házra ajándékokért, ők is kapnak valamit.
  • A tökfej mintás üst dekoráció halloweenre varázsolja az egyszerű őszi estét, de nem csak a felnőtteknek, sőt, leginkább a gyerekeknek! Ezzel aztán stílusosan indulhatnak útnak csokit kérni, és az apróbb szeletek szépen bele is férnek. Mivel a csomagban 12 darabot találsz, gyakorlatilag a teljes baráti köröd gyermekeit elláthatod a halloween kellékek segítségével.
  • Készüljön el idén saját kezűleg a halloween dekoráció! Ennek a szettnek a segítségével a halloween díszek házhoz mennek. Fűzd fel damilra vagy madzagra, és nézd a csodás végeredményt!
  • Várd a vendégeidet a cukorkával, csokival, dióval és mogyoróval úgy, hogy ezekbe töltöd az egészet. A kreativitás menő, Te jó vagy ebben, a meghívottak pedig értékelni fogják a figyelmességedet.

A tökfej mintás üst dekoráció halloweenre hívja azokat is, akik egyébként nem túlzottan kedvelik a külföldről érkezett ünnepeket. Egyszerű halloweenes dekoráció, de rendkívül látványos, és kombinálva további termékeinkkel valami igazán nagyszerűt hozhatsz össze.

Anyaga: műanyag.

Tartalma: 12 db dekoráció/csomag.

Cikkszám: a421883

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Tökfej Mintás Mini Üst Dekoráció Halloween-ra, 12 db-os, oszd meg a barátaiddal is:

0