Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Tökéletes Omlett Mikróban - Zöld

990 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
A tökéletes és ízletes omlett a mikrohullámú sütőben. Végre nincs szükség a serpenyőre, az olajra és a tűzhelyre sem, hogy tökéletes és ízletes omlettet készítsünk.

A tökéletes és ízletes omlett a mikrohullámú sütőben. Végre nincs szükség a serpenyőre, az olajra és a tűzhelyre sem, hogy tökéletes és ízletes omlettet készítsünk.

Végre nincs szükség a serpenyőre, az olajra és a tűzhelyre sem, hogy tökéletes és ízletes omlettet készítsünk. Na de akkor mégis mi kell hozzá? Csak egy mikrohullámú sütő, és természetesen ez a tökéletes omlett mikróban termékünk.

Ahogy a mondás is tartja a reggeli a legfontosabb étkezés! De tudjuk jól, hogy a mai rohanó világban nincs mindig időnk egy tápláló és finom reggeli elkészítésére! De ezzel az omlettkészítővel, nemcsak hogy egészséges reggelit készíthetünk magunknak, de ráadásul maximum 5 perc alatt kész, valamint akár a munkahelyünkön is elkészíthetjük magunknak a reggelit, és nem kell péksüteményeket és szendvicseket fogyasztanunk minden reggel.

Sőt a tökéletes omlett megnevezést sem véletlen kapta, hiszen ez a nem mindennapi termékünk formára és ízre is tökéletes omlettet készít el számunkra a mikrohullámú sütőben!

Használata igen egyszerű! Törd fel a tojásokat egy tálba, kavard fel egy villával, így megkapod az omlett alapját. Ezután önts bele a tökéletes omlett készítőbe a felvert tojást. (Kedved szerint rakhatsz hozzá sonkát, szalámit, sajtot, paprikát, paradicsomot.) Majd csukd össze és tedd be a mikróba kb.: 1 perc 30 mp?re és már kész is. (A mikróban töltött idő függhet a tojástól, a mikró típusától, ha szükségszerű lehet több vagy kevesebb időre is berakni).

A Tökéletes Omlett Mikróban Jellemzői:

  • 3 féle színben kapható: piros, zöld, és szürke.
  • Anyaga: műanyag, ezért nagyon könnyű tisztán tartani.
  • Mérete: 20 cm x 12 cm.

Ha nem vagy nagy omlett rajongó, vagy imádod a tükörtojást, akkor ajánljuk neked a tökéletes tükörtojás mikróban lévő termékünket is, amely ugyanazon alapelven működik, mint ez az omlett készítő, nagyszerű tükörtojásokat készíthetsz vele.

Cikkszám: bigyo-3468-1502

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...