Tiara Marabou Fejdísz
Tiara Marabou Fejdísz

Tiara Marabou Fejdísz

Raktáron!

790.- Ft

Szereted a csillogást és a feltűnést? Szereted a hercegnős hangulatot? Ez a fejdísz igazán hercegnővé tesz bármely kislányt vagy koszorúslányt! Hiszen ez az, amire a lelke mélyén minden lány vágyik - öt évestől ötszáz éves korig mindenki hercegnő akar lenni.

Amit a tiara fejdíszről tudni kell

A tiarák és egyéb fejdíszek a legnépszerűbb esküvői kellékek közé tartoznak – nem véletlenül. Akár a menyasszonyi ruháról, akár a koszorúslány ruha díszítéséről, vagy a lánybúcsú estéjéről legyen szó, egy tiarával sosem lehet mellélőni. A hófehér, habos-babos menyasszonyi ruha esetén külön kiemeli a csinos frizurát, ha a fátyol tartója egy csinos fejdísz, amin megcsillan a nap fénye. És hidd el, apró koszorúslányaid szeretnének tiarát viselni, ne fogd vissza őket – válasszatok színben a ruhákhoz illő hajdíszt, és viseljék bátran. A színes (rózsaszín, lila, vagy kék) marabou tollal díszített fejdíszek minőségi műanyagból készültek, első ránézésre úgy néznek ki, mintha valódi ezüstből vagy aranyból készítették volna őket. A tiara két végén erős fésűfogak találhatók, melyek segítenek stabilan rögzíteni a hajdíszt az egész este alatt.

A marabou tollakra vigyázni kell

A marabou tollakra azonban nagyon kell vigyázni – míg a tiarák könnyedén megtisztíthatók szinte bármilyen szennyeződéstől egy nedves törlőkendővel, a tollakat a kiömlő ragacsos üdítők, vagy az eső összecsomósíthatják. Ha csak kicsit ázott el, akkor egy hajszárítóval orvosolni lehet a gondot - természetesen csak a legalacsonyabb fokozaton, megfelelő távolságból fújva a forró levegőt, nehogy megégesd a könnyű tollakat.

Kicsi tiarák a kicsi koszorúslányoknak

Ha szeretnél egy napra mesebeli hercegnők közt lenni, kérj fel a rokonságból, a baráti körből kislányokat, hogy legyenek ők a koszorúslányaid. Az igazán mesébe illő élményért viseljenek csillogó tiarát a koszorúslányruha mellé.

Ha még nem kérted fel a kis koszorúslányaidat, ez a tiara tökéletes lehet egy ilyen alkalomra: válassz egy szép dobozt, amiben kényelmesen elfér, és helyezd el a tiarára kötve, vagy a dobozba rejtve a felkérésed. Ne feledd, hogy a kislányok még hisznek a valódi tündérmesékben, így számukra is hatalmas kaland lesz az esküvőd – talán életre szóló emléket adsz nekik.

A tiara nem csak esküvőre jó

Az esküvő után, a számos szép emlék hatására még az is előfordulhat, hogy a kis koszorúslányaid minden farsangon és születésnapon újra hercegnő ruhába szeretnének bújni, így ez a tiara éveken át szolgálhatja őket. Ha még nincs is szó esküvőről, csupán a kislányod úgy dönt, hercegnő szeretne lenni, akkor egy csinos ruha mellé tökéletesen passzolni fog ez a ragyogó fejdísz. Számos hajdísz webáruház és tiara webshop létezik szerte az országban azért, hogy kielégíthesse a lányok millióinak igényét erre a kiegészítőre, kortól függetlenül, legyen szó bármilyen eseményről – akár egy szimpla házibuliról is.

A nők és a kislányok egyik legszebb ékszere – természetesen a mosolyuk után – a hajkoronájuk, ezért fontos, hogy kellő odafigyeléssel díszítsük azt minden alkalommal, amikor megjelenünk valahol. Egy tiaránál pedig nincs is szebb dísz!

Cikkszám: y22870

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Tiara fejdísz, marabou tollal, kislányoknak, koszorúslányoknak, oszd meg a barátaiddal is:

0