Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Szívem Másik Fele - Szerelmes Kulcstartó Pároknak

2 990 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Szeretnéd kimutatni, hogy mennyire szereted, hogy összetartoztok - de a közös tetoválás azért túlzás lenne? Mutasd meg ezekkel az egyedi kulcstartókkal! Nagyszerű születésnapi- vagy Valentin napi ajándék lehet, de sima szerelmes meglepetésnek is igazán romantikus!

Másik Felem Kulcstartó

Szívem másik fele – szerelmes kulcstartó pároknak

Nehezen tudsz reggelente elválni kedvesedtől? Mostantól nem is kell! Magaddal viheted őt mindenhova – ha nem is igaziból, de egy romantikus szerelmes kulcstartó képében. Ezt a kulcstartót olyan pároknak találták ki, akik úgy érzik, hogy csak együtt lehetnek teljesek: a két fél szív hiányos, ha egyedül van, de együtt egészet alkotnak. Csak csíptessétek fel a kulcstartókat a kulcscsomótokra, és máris együtt lehettek a nap minden egyes percében. Igaz, csak virtuálisan – de így még édesebb lesz az esti találkozás.

Miért pont a szív a szerelem szimbóluma?

A szív az élet motorja. Az életed addig tart, amíg a szíved dobog – ha ez leáll, akkor sajnos az életed is véget ér.
Valahogy így vagyunk az őszinte szerelmünkkel is, nem? Ő az Életünk, vagy épp az Életünk Értelme, akit minden szívdobbanásunkkal imádunk. Egyértelmű hát, hogy miért a szív lett a szerelem szimbóluma az évezredek folyamán.

De mire is hasonlít valójában ez a szív?

Az emberi szívre biztosan nem!

Egyesek szerint inkább marha- vagy teknős szívére emlékeztet, ami logikus is, ha belegondolunk, hogy az emberek testét vallási okokból évszázadokig nem lehetett felnyitni, még a halál után sem. A művészek tehát abból dolgoztak, ami hozzáférhető volt – feltételezték, hogy a marha szívéhez hasonlít az emberé is.

Mások szerint viszont a női keblekre és/vagy a szeméremdombra utal a jól ismert jelkép. Ezt is tökéletesen elfogadhatónak tartjuk, hiszen mely férfi ne borulna le őszinte szerelemmel e testrészek előtt?!

Ez a szerelmes kulcstartó tehát a szerelmen és az összetartozáson kívül számtalan rejtett jelentést is hordozhat magában – csak rajtatok és a titkos megállapodásotokon múlik, hogy szerelemre, vagy inkább a testiségre utal a kulcstartó!

Illik-e kulcstartót adni ajándékba?

Kulcstartó pároknak – jó ötletnek tűnik, de illik-e ilyen ajándékot adni?

Igen, sőt!

Megfelelő körítéssel ez lehet a legromantikusabb ajándék ötlet, amit csak adhatsz. Páros ajándék, adhatod a kedvesednek (ha a másik felét magadnál tartod), vagy egy ismerős párnak (lehet például nászajándék, vagy lakásavató ajándék, ha barátaid éppen most költöznek össze). Felveheted a szülinapi ajándék ötletek listájára, de lehet Valentin napi ajándék, évfordulós ajándék vagy csakúgy-ajándék is. Ha együtt éltek, akkor az egyedi kulcstartó lóghat a közös lakás kulcscsomóin, ha pedig még külön laktok, akkor a saját kulcscsomón emlékeztet arra, hogy előbb-utóbb össze fogjátok kötni az életeteket.

Adhatod akkor is, ha éppen most szeretnéd megkérni, hogy költözzön hozzád: tedd rá a szív kulcstartóra a lakásod kulcsát és add át díszdobozban! Igazán romantikus, szerelmes meglepetés lesz…

Hogyan kapod és hogyan add a szerelmes kulcstartót?

Ha megrendeled a kulcstartókat, díszdobozban fogjuk elküldeni a két fél szívet, így nincs is igazán sok dolgod vele: add át úgy, ahogy van, vagy vedd ki az egyiket, és add oda a másikat.

Ha igazán romantikus akarsz lenni, akkor persze tovább is gondolhatod a „csomagolást“: felfűzheted egy szál rózsára, a már említett módon ráakaszthatod lakásod kulcsára, de aranyos lehet az is, ha a kutya vagy cica nyakörvére csípteted fel, és hagyod, hogy a szeretett kiskedvenc adja át az ajándékot.

Ha pedig igazi meglepetést szeretnél, tedd titokban a párod kulcscsomójára, és várd meg, hogy mikor veszi észre az új kulcstartót!

Mérete: 12,5 cm x 12,5 cm x 3,3 cm.

A díszdoboz tartalma: 2 darab kulcstartó fél-fél szívvel.

Cikkszám: bigyo-938

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...