18 inch-es Happy Birthday to You Rainbow Cake Szülinapi Fólia Lufi
18 inch-es Happy Birthday to You Rainbow Cake Szülinapi Fólia Lufi

Szivárvány Pöttyös Színes Héliumos Szülinapi Lufi - Fólia, 46 cm

Raktáron!

1 780.- Ft

Gyermekednek születésnapja lesz, és szeretnél örömet okozni neki? Esetleg te magad vagy hivatalos születésnapi buliba? Egy egyszerű szivárvány pöttyös színes héliumos léggömb remek ajándék vagy dekoráció, csak egy kis kreativitás kell hozzá… mutatunk néhány tippet!

18 inch-es Happy Birthday to You Rainbow Cake Szülinapi Fólia Lufi

Lufidekor egy oltári buliba

Ha még nem jutott eszedbe semmilyen szülinapi parti dekoráció, de a gyerkőc szülinapja vészesen közeleg, ne keseregj - mi adunk ötletet! Köss csokorba 5-8 szülinapi héliumos lufit, csinálj két ilyen csokrot és egy-egy (igényes) nehezékhez rögzítve helyezd el a születésnapi torta, vagy a kapu két oldalán, hogy mindenki tudja, hol lesz a buli.

Ha ennél többre vágysz, ne hagyd, hogy a születésnapi dekoráció kimerüljön néhány girlandban és papírtányérban! Készíts lufikaput egy szép háttér elé ezekből a Happy Birthday to You! feliratú, színes héliumos lufikból, és csináljatok ott néhány vicces képet a színes lufik kíséretében, akárcsak egy híresség estjén. A kész képeket saját #-el feltehetitek az instagramra, vagy akár egy fotónyomtató segítségével ki is nyomtathatjátok és odaadhatjátok ajándékba a gyerekeknek.

Szülinapi lufi - paraméterek és jellemzők

A szivárvány pöttyös szülinapi lufi 46 cm nagyságú, a fólia pedig remekül magában tartja a héliumot és feszesen fog virítani egész nap. A lufi alapszíne fehér, melyet szivárványszínű pöttyök díszítenek, és középen, egy színátmenetes részen fehér betűk hirdetik a születésnapi jókívánságot.

Ha csak valami kísérő kell…

Ha nem a szervező, hanem a meghívott vagy, és úgy érzed, hogy az ajándék mellé kellene még valami extra a születésnapi buliba, ehhez elég egy nagyobb méretű, például ez a 46 cm-es, színes szülinapi lufi, kösd az ajándékra, vagy a torta dobozára, mielőtt az ünnepelthez érsz - a mosoly garantált lesz! Szerencsére a lufikhoz soha senki nem lehet túl öreg, így bármely korosztálynak kiváló meglepetés vagy ajándékkísérő.

A szivárvány pöttyös héliumos születésnapi lufit minden esetben héliummal felfújva szállítjuk ki.

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki.

Mérete: 18 inch (46 cm).

Anyaga: fólia.

Cikkszám: q57298

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Szivárvány pöttyös színes héliumos szülinapi lufi - fólia, 46 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0