Szellemes Fejdísz Halloween-re
Szellemes Fejdísz Halloween-re

Szellemes Fejdísz Halloween-ra

Raktáron!

1 190.- Ft

Kedves kis hajpánt gyerekeknek a Halloween-i időszakra. Legyen szó csoki kérésről, óvodai vagy iskolai partyról, esetleg tökfaragásról, ez a fejdísz remekül mutat majd a kislányokon.

Szellemes Fejdísz Halloween-re

Tök jó, hogy van nekünk a halloween, hiszen így a szokásos farsangi mulatságok mellett az év ezen szakaszában is beöltözhetünk. Hatalmas és titokzatos partykat csaphatunk, melynek részei a halloween dekoráció és a jelmezek.

Külön öröm, hogy a kicsik megismerkedhetnek egy másik kultúra népszerű ünnepével, hiszen tágul a világképük. A csoki kéregetésnek is hasonlóan örülünk mi szülők, mivel javul a kapcsolatteremtő készségük a szomszédokat járva, ráadásul közösségben érezhetik magukat. Mi ez, ha nem egy csoda az apuka és az anyuka számára?

Viszont ahhoz, hogy útnak indulhassanak, vagy átélhessék a halloween buli fergeteges hangulatát, szükség van egy s másra. Eszedbe juthatnak a halloween party kellékek, sok-sok fejdísz vagy hajpánt, amelyekkel ki lehet hozni a maximumot a gyerekekből ezen az ünnepen.

Mindemellett természetesen ügyelni kell arra is, hogy még nem feltétlen szeretnének halálra rémülni ezen a csodás őszi napon. Valószínűleg egyelőre te is azt szeretnéd, ha édes kis cukorfalatként végigsétálhatnának a szomszédok között csokikát kérve.

Az itt látható hajpánt egy elképesztően kedves kis kiegészítő, amellyel pillanatok alatt ünnepi hangulatba hozhatod a Te kis tündérkédet.

A két szellemecske abszolút nem rémisztő, aranyosan mosolyog a világra, na meg a szemed fényére. Ajánlott hozzá akár egy szellem jelmez és halloween kellékek, amelyek csak tovább emelik az este fényét. Ilyen például a tökfej mintás narancssárga vödör, amely nélkül szinte nem is érdemes elindulni a Treat or Trick estre.

Akárhogyan is nézzük, gyakorlatilag minden kislányon maradéktalanul jól áll ez a fejdísz, de természetesen az idősebb hölgyeken is tökéletesen fog mutatni. Nyugi, rugalmas anyagból készült, így nem fog eltörni.

A kedves szellem hajpánt persze csak egy a csodás fejdíszek közül. Ne felejts el szétnézni nálunk, hiszen a kínálatunk szó szerint a párját ritkítja! Lehetsz hercegnő, bohóc, Minnie Mouse vagy unikornis, hajpánt szintjén egyszerűen verhetetlenek vagyunk.

Ha te és a szűkebb családi- baráti körötök ünnepli ezt a csodás angolszász hagyományt, feltétlen beszéljetek össze, adjátok le rendeléseteket együtt, és akkor egy csomagban érkezhet minden földi jó. Webáruházunk a 20.000 forint feletti rendelések esetében ingyen végzi el a szállítást, így a rengeteg halloween dekoráció olcsón és gyorsan érhet el hozzátok.

Mókás parti kiegészítő.

Anyaga: műszál és műanyag.

Cikkszám: a847518-55

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Szellemes Fejdísz Halloween-ra, oszd meg a barátaiddal is:

0