Sötétben Világító Hajszínező, 15 ml
Sötétben Világító Hajszínező, 15 ml

Sötétben Világító Hajszínező, 15 ml

Raktáron!

1 490.- Ft

Rossz hajnapod van? Úgy érzed nem elég vagány az összkép. Veled is, velem is, bárkivel megesik. De mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy ezennel búcsút inthetsz a hajbajnak? Csak egy ötletes hajszínező kell hozzá, amit nálunk már meg is találtál.

Ez a hajszínező segítségedre lesz, hogy vége legyen az egyhangúságnak, a hajszínezők Rolls Royce-át találtad meg. Egy olyan forradalmian új, kozmetikailag hitelesített szépségcikk lehet a tied, mely a sötétben világítva felvillanyoz körülötted mindenkit. A jelmez kiegészítők között talán ez a legrafináltabb mégis a legegyszerűbb.

Sőt, Te magad is úgy érezheted, mintha épp most léptél volna ki a legprofibb fodrásztól. Ehhez nem kell mást tenned, mint a szempillaspirálhoz hasonlító kefét néhány tincseden végighúzni, majd egy halloween partin vagy valami tuti fesztiválon megjelenni. Semmi másra nincs szükséged, ugyanis a bulikra jellemző sötétség megteszi a maga hatását, az UV hajszínező dolgozik helyetted. A te dolgod csupán a megjelenés.

Ennél a pontnál most biztos az jutott eszedbe, hogy: „Oké, ez mind nagyon szép és jó, na de hogy fogom kiszedni a hajamból?” A válasz roppant egyszerű. Vízzel és bármilyen samponnal könnyen kijön, mert ez egy kimosható hajszínező és igazán kíméletes a hajadhoz! Egy szimpla hajmosással vége is a ragyogásnak.

Egyéb jó tulajdonsága, hogy kis kiszerelésének köszönhetően bármikor a kezed ügyében lehet. Tartsd a zsebedben, a táskádban, vagy bárhol, ahol jól esik! 15 milliliter egy tubusba zárva.

Továbbá, ha a túlzott feltűnés nem éppen a te világod, emiatt sem kell aggódnod! Ez a világító hajszínező áttetsző, tökéletes választás azoknak, akik a „semmi flanc” hívei.

Meggyőztelek? Remélem. Ha valamit, akkor ezt mindenképp be kell szerezned, hogy te lehess a következő buli fénypontja. Néhány kefevonás, és csak ragyogj, ragyogj és ragyogj!

Sötétben és az UV világítás alatt is élénken világít.

Mérete: 15 ml.

Cikkszám: y46380

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Sötétben Világító Hajszínező, 15 ml, oszd meg a barátaiddal is:

0