Sheriff Csillag Jelvény
Sheriff Csillag Jelvény

Sheriff Csillag Jelvény

elfogyott

790.- Ft

Kisgyerekek százai készülnek rendőrnek, vagy seriffnek az óvodai, vagy iskolai farsangi mulatságon, és lehet, nem elég egy jó jelmez önmagában. Ha tökéleteset akarsz, kell néhány kiegészítő is, mint amilyen például ez a seriff csillag is.

Minden gyermek, legyen az kisfiú vagy kislány, biztosan be akar majd öltözni élete során legalább egyszer vagy rendőrnek, vagy seriffnek. Nem lennénk igazi szülők, ha ezt nem támogatnánk teljes erőből. Érdemes elgondolkodni azon, vajon mennyi minden szükséges egy seriff jelmezhez.

De előtte, nézzük ki is az a seriff?

A seriff az angolszász országokban olyan tisztséget töltött be, amelyben egyszerre látta el jogi és rendőri feladatait is. Városbíró volt eredetileg, de ez a poszt ma már a legtöbb helyen bírói, vagy jelképes királyi biztosi tisztséget jelöl.

Amerikában a seriff szerepe és jogköre államonként változó, de nagyon sok esetben az adott régió rendőrfőnöke.  A legtöbb esetben választás útján nyeri el posztját, de előfordulhat más kinevezés is.

A sheriff csillag tulajdonságai:

  • anyaga: fém
  • méretei: 6,5 cm*6,5 cm
  • ezüst színű

Bár a köztudatban igazából a seriff egy rendőr, a való életben nem csak rendőri feladatai vannak. Természetesen a gyerekek imádják, hiszen van egy seriff jelvény a mellkasán, ez a sheriff csillag. A western filmek pozitív főhősei legtöbbször a seriffek. Szerepük szerint hordják a rendőr jelmez minden darabját, mindenkinél van játékpisztoly és cowboykalap, a barátnőjük is persze egy szemrevaló rendőrlány.

Mozgalmas életük van, amibe evidens, hogy a kicsik is szívesen belekóstolnának, akár egy farsangi mulatság keretein belül. A lényeg, hogy meglegyen a sheriff csillag, és nagy baj nem lehet.

Mit tudunk még javasolni a sheriff csillag mellé?

  • cowboy kalap
  • pisztoly
  • pisztolytáska
  • bilincs
  • gumi lófej, mert a seriffnek lova is volt

Ha inkább a hagyományos rendőr maskarára szavazna csemetétek, ne feledjétek, nálunk mindent megtaláltok hozzá. Legyen szó jelmezről, vagy a kiegészítőkről. Keresgéljetek nálunk, hiszen megannyi jelmez kellék közül válogathattok az oldalon.

Fém, ezüst színű Sheriff jelvény.

Mérete: 6,5 cm x 6,5 cm.

Anyaga: fém.

Cikkszám: y99061

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Sheriff Csillag Jelvény, oszd meg a barátaiddal is:

0

További termékek a Jelmezkellékek, kiegészítők kategóriában