Rózsaszín Koponyás Kalóz Farsangi Jelmez Lányoknak, L-es
Rózsaszín Koponyás Kalóz Farsangi Jelmez Lányoknak, L-es

Rózsaszín Koponyás Kalózlány Jelmez, L-es

Raktáron!

8 690.- Ft

Mindenki a fedélzetre - íme a legcukibb kalózlány jelmez! A kislányod túl vagány a hercegnőjelmezekhez, de túl cuki a fiús szettekhez? A jelmezek lányoknak nem kell, hogy egyformák és unalmasak legyenek. A legjobb megoldás ez az új kalózlány jelmez! Most megmutatjuk, mi mindenre van szüksége a rettenthetetlen kalózlányoknak.

MÉRETVÁLASZTÉK

Rózsaszín Koponyás Kalóz Farsangi Jelmez Lányoknak, L-es

Mélytengeri kincsek: kalózlány jelmez egy kis rafinériával

Unod már, hogy a kislányod minden évben hercegnőnek öltözik az óvodai farsangon? A jelmezek lányoknak szerencsére többek holmi királylányos-cukiságoknál. Ha idén valami vagányabbat keresel, a kalózlány jelmezek között is meglepően aranyos darabokra bukkanhatsz. Egy percig se gondold, hogy minden kalóz torzonborz útonálló: egy rózsaszín fejpánttal, egy csíkos kis szoknyával és egy kis ravaszsággal a kislányokból lehet bátor tengerész, de igazi kis kalózlány nem.

Az igazi kalóz csakis a jól ismert halálfejes zászló alatt hajlandó vízre szállni, ez a szimbólum pedig a legújabb rózsaszín koponyás jelmez kiegészítőin is megjelenik. A legbájosabb jelmezek lányoknak mind rózsaszínben tündökölnek. E ruha éke a lányos farsangi jelmezek elmaradhatatlan kelléke, a fejdísz, amelyet egy mosolygó kis koponya ékesít, természetesen rózsaszínű háttérrel.

Hogy még kedvesebb legyen a látvány, a csontfejet kis masni dísziti, és – mivel ez alapvetően egy rózsaszín koponyás kalóz jelmez – maga a fejpánt is a kislányok kedvenc színét kapta. Nem kell tehát hercegnőjelmezt ölteni az igazán bájos megjelenéshez: a tüllel borított szoknyának, a csíkos felsőrésznek és a fejpántnak köszönhetően idén a kalózlány jelmezek is tökéletesen megfelelnek a kislányok ízlésének. Így a tengeri kalandok többé nemcsak a fiúk körében lesznek népszerűek: a kalóz jelmez lányoknak is pont olyan jól áll, mint a kisfiúknak!

Farsangkor is kényelmesen

Gyerekkorodban bizonyára neked is volt olyan jelmezed, amiben alig tudtál megmozdulni, annyira kellett vigyázni a házilag barkácsolt kiegészítőkre. Ha a koponyás farsangi jelmez mellett döntesz, egy gonddal kevesebb: a varrás nem vág be, az anyag szépen rásimul a kis kalózlány bőrére, így kényelmesen tud majd mozogni a jelmezbálban.

Ez a rózsaszín jelmez lányoknak és szülőknek egyaránt örömöt szerez: a kényelmetlen jelmezek között a Te kislányod önfeledten szaladgál majd, Te pedig nyugodtan hátradőlhetsz: idén elmarad a szabás-varrás, nincs több sablon, nincs több papírszemét, hisz a rózsaszín koponyás kalóz jelmezen semmit nem kell alakítani.

A jelmez tartalma: az egyrészes ruha és a sapka.

Méretét tekintve: L-es. 10-12 éves korig ajánlott. Hónaljnál mért szélesség: 38-40 cm (a körméret ennek a duplája), deréknál mért szélesség: 34-38 cm (kicsit rugalmas, a körméret ennek a duplája), a ruha teljes hossza hátsó nyakszéltől mérve: 70 cm.

Anyaga: műszál.

A jelmez része még a gumis, hátul tépőzárral záródó fejpánt is, körmérete: 44-48 cm.

Cikkszám: y21981l

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Mindenki a fedélzetre, kalózlány jelmez! Jelmezek lányoknak több méret, oszd meg a barátaiddal is:

0