Római Kard
Római Kard

Római Kard

Raktáron!

2 990.- Ft

Ki ne akarna római gladiátor, vagy katona lenni a farsangon, főleg ha ilyen szuper kiegészítőkkel vértezheti fel magát. Válaszd ezt a nagyon klassz római kardot kiegészítésként, és hódítsd meg az egész világot.

A gyerekek mostanában imádják a jobbnál jobb szuperhősöket, és ezért szeretnek is a bőrükbe bújni. Amit azonban sokan elfelejtünk, hogy régi koroknak is voltak ám szuperhősei. A rómaiaknál például a gladiátorok, de a római birodalom jellegzetes hősei bizony a katonák voltak. Római kard a csípőjükön, s azzal elszántan védték a birodalmat, az embereket. A katonai ruházat kelléke volt még a pajzs, a gladiátor kard, vagy hívhatjuk egyszerűen csak római kard néven is.

A római kard tulajdonságai:

  • teljes hosszúsága: 48 cm
  • pengéje szürke színű műanyag
  • markolata aranyszínű műanyag
  • bronz színű műanyag tokban

Mi sem természetesebb, mint hogy mindenki jól érezze magát a buliban. Ha a jelmezes megjelenés kötelező, mindenképpen fontos, hogy a megfelelő öltözék legyen rajtunk. Olyan, ami kényelmes és látványos, korhű és összhangban van az egyéniségünkkel. Ezt úgy érhetjük el legkönnyebben, hogy odaillő kellékekkel egészítjük ki a szettünket. A jelmez akár egyszerű is lehet, ha jól választottunk kiegészítőket.

Mi is az a gladius?

gladius a római legionáriusok és gladiátorok szúrófegyvere volt. Ennél élethűbbet el sem lehet képzelni. Egy gladiátor jelmez remek választás lehet farsangra, nem csak gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is. A férfiak is szeretnek igazi férfias maskarákban megjelenni, a nők pedig imádják azt gondolni, hogy a férfiak szeretik őket megvédeni. Nos, egy erős gladiátornak öltözött pasi mindenképp kielégíti ezeket a feltételeket.

Farsang, vagy halloween?

Talán nem is gondolnád, hogy ezek a jelmez ötletek, némi átformálással tökéletes halloween jelmez ötletek lesznek, pedig egy kis művér, némi smink, ami halott gladiátort csinál belőlünk, és máris készen van a legkirályabb halloween jelmez.

Nem szabad elfelejteni azt a gondolatot, hogy szerelemben, háborúban mindent szabad, ez tökéletesen egyértelmű a jelmezeink kitalálása, kellékeink elkészítése, viselése közben.

Minimális ráfordítással, minden kombinálható mindennel, nem kell más hozzá, csak a megfelelő képzelőerő, egy kis kézügyesség, és egy megbízható hely, ahonnan minden beszerezhető, amit csak kifundáltunk. Erre a legmegfelelőbb platform pedig az Ünnepek Áruháza!

Harcos kedvű római katonák fegyvere, jelmez kiegészítő.

Szürke színű, műanyag penge, arany színű, műanyag markolattal, bronz színű tokkal.

A kard teljes hosszúsága: 48 cm.

Cikkszám: y22466

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Római Kard, oszd meg a barátaiddal is:

0