Piros-Fehér-Zöld Szurkolói Tapsrúd
Piros-Fehér-Zöld Szurkolói Tapsrúd

Piros-Fehér-Zöld Szurkolói Tapsrúd, Focis Ajándék

Nem rendelhető!

350.- Ft

Ha harsog a ?Ria-Ria-Hungária?, akkor mindenki szurkol, büszkék vagyunk a magyar tehetségekre, legyen szó úszásról, vízilabdáról, kézilabdáról vagy fociról. A meccset a lelátóról nézni különösen nagy élmény, nem hiányozhatnak a magyar zászló színei. Ez a szurkolói tapsrúd tökéletes választás ehhez.

Sajnos ez a termék már nem rendelhető :(
Válassz az Drukker Parti kategóriából egy másik terméket.

Piros-Fehér-Zöld Szurkolói Tapsrúd

Piros fehér zöld szurkolói tapsrúd – nem csak vezérszurkolóknak!

Akár a helyszínen, akár a barátaiddal a kocsmában vagy a saját nappalitokban izguljátok végig a meccset, drukker-kellékek nélkül nem az igazi a hangulat. A repertoárból nem hiányozhatnak a piros, fehér, zöld zászlók, sapkák és sálak, de hangos sípok és a tapsrúd sem – ezzel mutatjátok meg, itt bizony tombol a sportmánia!

Mit kell tudni a piros fehér zöld tapsrúdról?

A magyar zászló színeiben pompázó tapsoló lufi rudakat a csomagban található műanyag szívószál segítségével pillanatok alatt felfújhatod. Önzáró szelepüknek köszönhetően tökéletesen záródnak, így ne aggódj amiatt, hogy a szurkolás hevében esetleg leereszt. A meccs után a lufikat könnyen leeresztheted, majd ismét felfújva újra szurkolhatsz velük. Tulajdonképpen úgy működik, mint egy úszógumi, vagy karúszó. Azzal a különbséggel, ez nem tart fenn a vízen, ezért, ha nem tudsz úszni, ne ugrálj a medencébe a vízilabda meccs végén! Egy lufi mérete 60 cm, a csomagban két szurkolói tapsrúd található.

Tökéletes focis ajándék

Focibolond családtagnak vagy barátnak nehéz nem focis kiegészítőt venni. Akár külföldi csapatnak szurkol, akár a magyar foci rajongója, biztos számtalan mez, trófea, labda és aláírt autogramkártya hever már a szobájában. Mikor meccsre indul, nyilván úgy néz ki, mint egy futball-karácsonyfa, szóval maximum már csak a kezében fér el valami. Az a valami pedig mi lehetne más, mint ez a felfújható tapsrúd, amelyet kényelmesen magával vihet bárhova, hiszen amíg nem használja, bőven elfér a zsebében. Ráadásul mivel a nemzeti színű zászló mintája van rajta, bármilyen meccsen megállja a helyét, ahol magyarok játszanak. Szóval ha focis ajándékok között válogatsz, vagy  vízilabda-rajongó-barátodat szeretnéd meglepni, ez az ideális választás.

Szurkolói kellékek – nem csak sportőrült embereknek

Az is szeret szurkolni, aki egyébként nem rajong a sportokért. De kinek ne dobogna hevesebben a szíve, mikor az egész világ legjobbjai között vannak a magyarok? Ha utálod a focit, akkor is teli torokból kiabáltál a legutóbbi EB-n, ugye? Az ilyen eseményekre szintén tökéletes választás ez a tapsrúd, ugyanis bőven elég csak a helyszínen felfújnod őket, utána leeresztheted, és elvan a fiók mélyén a legközelebbi eseményig. A meccsen az egyetlen feladatod, hogy a magasba tartsd és az izgalmas részeknél a fejed fölött tapsolva hangosan bíztasd a magyarokat!

Ha nem a helyszínen nézed a meccset

A meccsnézésnek kultusza van, pláne, ha magyar fociról beszélünk. A sör és a szotyi akkor sem hiányozhat az asztalról, ha a kocsmában vagy a nappalitokban nézitek a mérkőzést. Ugyanez a helyzet a szurkolói kellékekkel is. Nem csak a meccsnézés, de a meccs közben készült szelfiknek is elengedhetetlen része a drukker sál, sapka, kalap és a nemzeti színű tapsrúd is. Szóval, ha nem jutottatok ki a helyszínre, kapjátok elő ezeket a kiegészítőket és készítsétek el a legmenőbb képeket. Mivel a tapsrúd vízálló, nyáron akár a medencéből is nézhetitek a meccset kivetítőn, a kertben. Mutassátok meg a többieknek, hogy az otthon maradottak is stílusosan szurkolnak a kedvencüknek!

Használata: a lufikat a csomagban található műanyag szívószál segítségével gyorsan felfújhatók, és önzáró szelepüknek köszönhetően tökéletesen záródnak.

A meccs után a lufikat leeresztheted, majd ismét felfújva újra szurkolhatsz velük.

Mérete: 60 cm.

A csomagban 1 pár (2 darab) tapsrúd van.

Cikkszám: j00-0831

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Piros-fehér-zöld szurkolói tapsrúd, ideális focis ajándék, oszd meg a barátaiddal is:

0