Pezsgősüveg és Pohár - Time for Bubbly Super Shape  Szilveszteri Fólia Lufi
Pezsgősüveg és Pohár - Time for Bubbly Super Shape  Szilveszteri Fólia Lufi

Pezsgősüveg és Pohár Héliumos Fólia Szilveszteri Lufi, 76 cm

Raktáron!

6 780.- Ft

Milyen egy óévbúcsúztató buli szilveszteri lufi nélkül? Olyan, mintha füldugóval mennél el koncertre! A szilveszteri buli akkor lesz igazán felemelő, ha lebeg néhány extravagáns héliumos lufi a helyiségben. Nekünk persze van egy őrületes ötletünk: ez a pezsgősüveg és pohár szilveszteri héliumos fólia lufi igazán feltűnő és látványos, ami garantáltan emlékezetessé teszi a Szilvesztert.

Pezsgősüveg és Pohár - Time for Bubbly Super Shape Szilveszteri Fólia Lufi

Mire jó egy szilveszteri lufi?

A lufidekor minden alkalommal jól mutat, de szilveszterkor már szinte alapvető party dekoráció. A héliummal töltött lufik nagy előnye, hogy nem a földön gyűlnek össze, hanem akár a mennyezetig is felemelkedhetnek, így jól láthatók, mégsem zavarnak, nincsenek útban. A fólia lufi egy igazi jolly joker party dekor, hiszen pillanatok alatt bárhol elhelyezheted, és instant feldobhatod vele a buli színvonalát.

Ez az óriás lufi mindenhol jól látható lesz! A hatalmas szilveszteri lufi nem csak dekorációnak tökéletes, de ajándéknak is. Ha szilveszteri buliba vagy hivatalos, de nem tudod, mit vigyél, ekkor ez az őrületes méretű lufi tökéletes ajándék lesz!

Egy gigantikus év óriási lufit érdemel

Ha te is úgy gondolsz vissza az elmúlt évre, mint egy tartalmas és ünneplésre méltó időszakra, akkor ideje, hogy ezt kis is fejezd valahogy! Mi is mutatná be ezt jobban, mint egy gigantikus party kellék, ami a vendégeket és téged is elkápráztat! A lufi 76 centiméter széles és - most kapaszkodj meg - 177 centiméter magas, így nem kell amiatt aggódnod, hogy esetleg eltűnne a buli sűrűjében!

Azért, hogy legyen időd minden másra, héliummal feltöltve adjuk neked az üzletünkben, vagy ha szeretnéd, a teljes kényelem érdekében akár házhoz is szállítjuk, így neked csak azt kell eldöntened, hova szeretnéd elhelyezni.

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki vagy személyesen is átveheted üzletünkben.

Mérete: 34 inch x 70 inch (76 cm x 177 cm).

Anyaga: fólia.

Cikkszám: n3635001

Mintaboltunkban nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod. Rendelés után értesítést küldünk, amint a termék átvehető.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Pezsgősüveg és pohár héliumos fólia szilveszteri lufi, 76 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0