Kedvező árakBallagásSzülinapi luficsokor

Ördög Arcfesték Készítő Szett Útmutatóval

3 690 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Ez a szett mindent tartalmaz, amit nem nélkülözhet egy tökéletes ördög arcfestés. A festékhez tartozó képes útmutató alapján könnyedén elkészítheted ördög arcodat.

Az ördög arcfestés használata valóban ördögi – mondhatnánk, ha nem szeretnénk viccesek lenni. Van azonban ebben a választásban valami misztikus, ezek a lények ugyanis a gonosz igazi megtestesítői néhány vallás és kultúra szerint.

Választásod igazi halloween smink. Smink a javából. Már csak ennek köszönhetően is simán a figyelem középpontjába kerülhetsz. Figurádat belengi a titokzatosság, az elképesztő határozottság, talán még a félelmetesség is.

Na de ki vagy mi is az az ördög?

Az ördög – vagy ómagyar nyelvjárás szerint ürdüg – rengeteg mitológiában és különböző vallásokban a leggonoszabb szellemlénynek tartják. Egyfajta természetfeletti erőként definiálják, amely a tisztátalan, gonosz lelkeket rossz cselekedetekre csábítja.

Kiknek és milyen ruhákhoz, kiegészítőkhöz ajánlja az Ünnepek Áruháza csapata ezt a maszkot?

Először is hölgyeknek...

Ennek az ördög arcfestés szettnek a borítóján férfit láthatsz, de ez egy percig se tévesszen meg. Nőknek is bizalommal javasoljuk. Több ördögi ruhát tudunk hozzá ajánlani Neked! Megtalálod női jelmezeink között. Írd be: női ördög.

  • Az ördögi elegancia csúcsa kétségtelenül mindig a vörös ördög női jelmez. Hosszú piros ruha, amelyben gyönyörű alakod is tökéletesen kirajzolódik majd.
  • Egy másik darab még a szárnyakat is tartalmazza. Kellemes kis ördög maskara, rendkívüli stílussal, középhosszú szoknyával.
  • Vagy egy harmadik: Egyszerűbb piros ruha, a jelmez még a szarvakat is tartalmazza. Az ördög arcfestés mellett páratlanul jól fog mutatni rajtad.

És az urak…

Az elegáns ördög férfi jelmez az ördög arcfestéssel kombinálva biztos siker lehet. Minden sátáni „hobbi-csábító” elsőszámú kedvence a halloweeni vagy farsangi időszakban. A készlet tartalmazza a palástot és a mellényt is. Egyszerűen lehengerlő.

Amit mindkét nem képviselőinek ajánlunk..

..az nem más, mint a szigony. Ez az a kiegészítő, amit a maskarákhoz szinte kötelezően fel kell használnod.

Mit tartalmaz az arcfestő készlet?

A szett része a háromféle festék, az aprócska ecset - mellyel könnyedén alakítható a maszk, a kihagyhatatlan ördögszarvak és a használati útmutató, ami segít neked, ha elakadtál az arcfesték használata közben.

Ha egy boltban lennénk, azt tanácsolnánk, hogy rohanj azonnal a kasszához, most viszont az a legjobb, ha bedobod a kosaradba, és éld át úgy a beöltözős partit, mint még soha! :)

Ebben az arcfesték szettben mindent megtalálsz ahhoz, hogy elkészítsd magadnak a tökéletes ördög sminket.

A termék csomagolásán lévő képes útmutató követésével, (segítségével) a tökéletes smink könnyedén elkészíthető.

Cikkszám: a9901243

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...