Objektív Lencse Flaska
Bigyóshop ajánlásával
Objektív Lencse Flaska

Objektív Lencse Flaska - Fotós Ajándék

Raktáron!

6 490.- Ft

Gyakran szoktál elaludni, és késéssel indítani? Te sem tudod megvárni, amíg a reggeli italod iható hőmérsékletű lesz? Nem baj, ha ébredés után azonnal indulnod kell, ha van otthon egy menő, fekete objektív flaska - csak átöntöd az otthoni bögréd tartalmát, rácsavarod a tetejét, és már indulhatsz is!

Objektív Lencse Flaska

Objektív lencse, nem csak fotósoknak

Utazó bögrére mindenkinek szüksége van, hiszen nem pusztán praktikus, ha minden reggel magunkkal vihetjük az extra adag, kávénak nevezett ébresztőt, de még környezetkímélő is. Ha minden reggel ugyanaz a kávés bögre kísér el a munkába, suliba vagy bármilyen programra, nem használunk eldobható műanyag- vagy papírpoharat, így szemetet sem termelünk.

De ez a kisebbik erénye az objektív flaskának. Mi leginkább azt szeretjük benne, hogy teljesen élethű kialakításának köszönhetően pontos mása a modern fényképezőgépek 105mm-es objektívjének, csupán a belseje tér el attól. Optikai kialakítás helyett belül üreges, – ezt azonban a külső szemlélő nem fogja tudni. Tedd hát próbára a főnököd és a kollégáid: az egyik reggeli megbeszélésen szép lassan kortyolgasd el a kávédat ebből az objektív flaskából, és figyeld a reakcióit! A flaska teljesen fekete, átlátszatlan, senki nem fogja tudni, hogy mit rejt a belseje.

Mérete, űrtartalma

Összesen 4 dl folyadékot tud tárolni ez a rozsdamentes bögre, tehát hosszabb távokra is tervezhetsz vele, legyen szó egy másik városba történő autókázásról, vagy egy tavaszi kirándulásról. A kupakja olyan, mint egy valódi objektív felső része: még a lencse is kidomborodik a közepéről. Ha a flaskára rácsavarod a jól záródó tetejét, a táskádba is teheted, nem fog kifolyni belőle semmi.

Az objektív lencse flaska 13 cm magas és 8 cm az átmérője, könnyen kézbe simul, és kényelmesen elfér kisebb táskákban is. Akár a valódi objektívek mellett. (Ez utóbbinál azért figyelj oda, rendesen csavard rá a kupakot, mert korántsem biztos, hogy a valódi objektív is örülni fog tea, kávé képében megjelenő fotós ajándéknak!)

Ez a fotós bögre nem csupán tárolja, de melegen is tartja a benne lévő folyadékot, így a kávéd akkor is meleg lesz, ha már átsétáltál a belvároson a munkahelyedre igyekezve.

Szereted az egyedi dolgokat?

Ha szereted az egyedi dolgokat, védenéd a környezetedet, de nem kedveled az egyhangúságot, ez a hordozható flaska pont a te eseted! Legyél diák vagy munkába járó ember, a körülötted lévők biztosan mindenhol megcsodálják majd az ötletes kávés flaskádat.

Gondolj bele, milyen arcot fog vágni a kollégád, amikor azt látja a közös konyhában, hogy teljes nyugalommal öntesz forró kávét az új objektívedbe, mielőtt nekilátsz a munkádnak. Ha igazán ki akarod maxolni az élményt, vágj ijedt fejet, esetleg ess kétségbe látványosan, amiért figyelmetlenségből tönkretetted az új eszközödet!

A legjobb fotós ajándék

Ez a különleges flaska boldoggá tesz mindenkit, aki kedveli a fotózást, vagy maga műveli is azt kedvtelés - vagy hivatásos szinten. Bár a legtöbb fotós már rendelkezik egy ekkora méretű, valódi objektívvel, a megajándékozott elsőre nem fogja tudni, mit mondjon, hogy ne bántson meg. A vívódását pókerarccal figyelheted, mígnem rájön a turpisságra: hogy a fotós ajándék valójában egy objektív flaska, ha eltekeri a tetejét, nem zoomolni fog, hanem feltárja a belsejét!

Ez az objektív lencse remek ajándék azok számára, akik szeretik az egyediséget, szeretnek kitűnni a tömegből és valami extravagáns dolgot csinálni egy olyan egyszerű dologból is, mint a hordozható kávésbögre. Egy fotós nyugállományba vonulása, szándékos megviccelése, vagy egy ifjú hobbifotós ösztönzése és még számos más alkalom kínál ajándékozási lehetőséget – a legjobb választás egy ilyen ötletes fotós ajándék – de persze magadat is meglepheted vele csak úgy.

A termoszban lévő forró ital hosszú ideig melegen tartható. Méret: 13 cm x 8 cm. Szorosan záró kupakkal.

Cikkszám: bigyo-946

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik az Objektív flaska a mindennapokra, nem csak fotós ajándék, oszd meg a barátaiddal is:

0